Το κράτος δολοφονεί ξανά και ξανά..

0
721

Το κράτος δολοφονεί ξανά και ξανά..

Με αρκετούς νεκρούς και εκατοντάδες επιβεβαιωμένα κρούσματα μέσα στις φυλακές, οι ιθύνοντες εξακολουθούν να αρνούνται οποιαδήποτε υγειονομική πρόληψη. Ο τιμωρητικός χαρακτήρας των φυλακών για ακόμα μια φορά μεταφράζεται σε αναστολή των δικαιωμάτων, αδιαφορία και θάνατο.

Η εγκατάλειψη των κρατουμένων στο έλεος της πανδημίας καταδεικνύει τον δολοφονικό χαρακτήρα της κυβέρνησης συνολικά. Οπως ακριβώς έχει λειτουργήσει απο την αρχή, ως προς τις ευθύνες της απέναντι στον λαό, “πιπιλωντας” συνεχώς την καραμέλα της ατομικής ευθύνης χωρίς να έχουν εφαρμόσει κανένα ουσιώδες μέτρο για την προστασία του.

Στην αγωνιστική της 21ης Νοεμβρίου στον εντός έδρας αγώνα με τον απόλλων σμύρνης, τοποθετήθηκαν στο γήπεδο κάμποσα πανιά για την δημόσια υγεία. Είναι άξιο απορίας πώς αυτά τα πανό με αναφορά σε βασικές αξίες όπως η υγεία και η ελευθερία αποτέλεσαν απειλή με αποτέλεσμα να κατέβουν.

Καταλαβαίνουμε οτι για ένα σύστημα αστυνομοκρατίας που στηρίζεται στην καταστολή δεν βολεύει να αναδεικνύονται οι πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας.

ΜΗΔΕΝ ενίσχυση στο Ε.Σ.Υ – ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ σε μμε και αστυνομία

ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΖΩΗ, ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

40 ΧΡΟΝΙΑ FENTAGIN

Αρχική δημοσίευση 20/12/2020 από Fentagin est.1980 Official