Καταγγελία για δολοφονική επίθεση και ξυλοδαρμό από τα ΜΑΤ

0
1410

Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου γυρω στις 4 μμ ,λίγο μετά το τέλος του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου κι ενώ αποχωρουσαμε ειρηνικά προς το σταθμό Ομονοίας έγινε η δολοφονική επίθεση κατά του συγκεντρωμενου πλήθους φοιτητών απο ατομα της ομάδας ΔΕΛΤΑ και ΜΑΤ.

Με τη ρίψη χειροβομβίδων κροτου λάμψης και δακρυγόνων μέσα στο πλήθος, μέλη της ομάδας ΔΕΛΤΑ γκαζωσαν κι έπεσαν με τα μηχανάκια τους απροκλιτα πανω στο πανικοβλητο πλήθος με σκοπό να τραυματισουν σοβαρά ..

Εγω με περιπου 200 ακομα ατομα κινηθήκαμε επί της 3ης Σεπτεμβρίου προσπαθώντας να διαφυγουμε,θυμάμαι ότι γίνονταν απανωτές επιθέσεις εναντίον μας με ολο και μεγαλύτερες δυνάμεις της αστυνομίας να καταφτάνουν απο παντού παγιδευοντας μας τελικά στην Πατησίων.

Γύρω μου άρχισαν να ξυλοκοπουνται συνάδελφοι σπουδαστές , στην προσπάθεια μου να διαφυγω ετρεξα ξανά προς την πλατεία Λαυρίου όπου και επεσα πάνω σε μια διμοιρία απο άνδρες των ΜΑΤ..

Θυμάμαι να περνάω ανάμεσα τους τρεχοντας να γλιτώσω απο τη μανια τους,μα εκεί χάνονται όλες οι αναμνήσεις μου σχετικά με το τι έγινε..

Ξυπνάω ώρα αργότερα ,όσοι με περιεθαλψαν μου λένε πως ήμουν 20 λεπτά αναίσθητος πεταμενος μεσα στα αίματα μου..πιθανόν νόμισαν πως με σκότωσαν γι αυτό δεν προέβησαν και σε προσαγωγη ενώ ταυτόχρονα με εγκατέλειψαν στο κρασπεδο χωρίς κανένα ενδιαφέρον για το αν ζω ή αν θα ζήσω..Απο τα χτυπήματα επεσα αναισθητος αυτο δεν τους

εμποδισε, ωστόσο , να με χτυπούν με γκλοπ ακόμα και με πυροσβεστήρα στο κεφάλι,ενώ το βίντεο που απαθανατίζει μόνο τα τελευταίαδευτερόλεπτα της επιθεσης δείχνει ένα από τους βασανιστές μου(αυτόν που αντι για γκλοπ χρησιμοποιουσε τον πυροσβεστήρα για να φέρει τα χτυπήματα του) να με κλωτσάει αλλεπάλληλα στα πλευρά

.Το χείλος μου κρέμεται σκισμένο μπροστά στα μάτια μου κι ενώ αιμορραγω θολωμένος απο τα χτυπήματα ,τα πρώτα λεπτά αφού ανεκτησα τις αισθησεις μου..

Η διμοιρία περνάει πάλι από μπροστά μου..

Οι βασανιστές μου αδίστακτοι και αμετανόητοι μου εξεφρασαν αποτρόπαια την απανθρωπια τους ,ειρωνευομενοι τις μόνιμες βλάβες στην οψη μου και απειλώντας με λέγοντας.. “Τα λέμε την επόμενη φορά ”

Μεταφέρθηκα στον Ερυθρο Σταυρό μαζί με πλήθος άλλων τραυματιών απο την πορεία, εκεί διαγνώστηκε διασειση, κάταγμα στον κρόταφο και στο ιγμορειο

Κακώσεις σε όλο το σώμα, θλάση στα πλευρά.

Καταγγελω προμελετημενες τακτικές βασανισμου εξευτελισμού και σημαδεματος (όπως στην δική μου περίπτωση που μου ξεσκίσαν το πρόσωπο) απο την Ελληνική Αστυνομία

Καταγγελω την κακοποίηση ΤΟΥ ΣΏΜΑΤΟΣ ΜΟΥ απο ένστολους,

Αφού με χτυπούσαν ενώ εγώ ήμουν λιποθυμος κρατώντας με ορθιο για να διευκολύνουν το δολοφονικό τους έργο.. .καθώς και χαριστική βολη με τον πυροσβεστηρα απο τον συγκεκριμένο εν δυνάμει δολοφόνο ..

Αρνήθηκαν να με προσαγουν στην κατάσταση που με έφεραν, εγκαταλειποντας με μετα τον ξυλοδαρμό .Καταγγέλλω την εγκληματική εγκατάλειψη μου μετά την επίθεση που δέχτηκα.

Καταγγελω την εν γένει δολοφονικη επίθεση κατά των διαδηλωτών της πορείας της 10.2 απροκλιτα κι αναίτια

Με την συγκάλυψη και υποστήριξη του Υπουργείου Προστασίας του Πολιτη και της Κυβέρνησης που έχει μεταφρασει δικτατορικες μεθόδους σε κώδικα δεοντολογίας..

Καταγγελω την παρουσια της κρατικής ασφάλειας μεσα στο χειρουργείο και σε εξεταστηρια.

Καθώς και τις πιέσεις προς τους γιατρούς για γρήγορο εξιτήριο σε ασθενείς..

Καταγγελω το μίσος και το μένος και μνησικακεια τάξεων της Ε.Α.

Καταγγελω τους δημοσιογράφους των ΜΜΕ για όλες τις μεθόδους αναπαραγωγής κι αναμάσησης αδιασταυρωτων πληροφοριών .. καθώς και την απόκρυψη γεγονότων στο σύνολο τους.

Καταγγελω μεθόδους τρομοκρατίας εις βάρος της κοινωνίας μας με εντεταλμένα εγκλήματα κατά των ανθρωπινων δικαιωμάτων και της ίδιας της λογικής..

Ανυπαρξία διοικητικου ελέγχου και Δικαίου

Μεροληψιας και συνεχόμενου εκφοβισμου.

Αρχική δημοσίευση 18/02/2021 σε προφίλ στο facebook