α.δ.ρε.: Νοσοκομείο Ρεθύμνου ώρα μηδέν – στήριξη καλέσματος

0
332

Λάβαμε 23/11/2019

Νοσοκομείο Ρεθύμνου ώρα μηδέν

Το μοναδικό νοσοκομείο του νομού Ρεθύμνου λειτουργεί στα κόκκινα, όπως και πολλά άλλα νοσοκομεία στη χώρα, εδώ και πολύ καιρό ενώ η ομαλή λειτουργία του στηρίζεται στις προσπάθειες και στις θυσίες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας τα σωματεία των εργαζομένων κλείνουν για μια βδομάδα τα εξωτερικά ιατρεία και ζητάνε την στήριξη της κοινωνίας σε μια προσπάθεια προάσπισης της δημόσιας υγείας και στην ανεύρεσης λύσης για τα προβλήματα που το ταλαιπωρούν.

Ξεκάθαρα είμαστε μαζί τους έτοιμοι και έτοιμες να παλέψουμε για πραγματικά δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους τους πολίτες.

Τη στιγμή που οι κυβερνήσεις συνεχώς υποχρηματοδοτούν και υποβαθμίζουν τις δημόσιες δομές, αποπροσανατολίζουν τη κοινή γνώμη από τα πραγματικά ζητήματα μέσα από τα κανάλια της διαπλοκής και στρέφουν τη μια μερίδα της κοινωνίας απέναντι στην άλλη. Τώρα είναι οι καταλήψεις, τα Εξάρχεια, το άσυλο, οι πρόσφυγες και το κάπνισμα τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας σύμφωνα με την κυβέρνηση και τους τσάτσους της.

Σε μια πόλη που κινδυνεύει να μείνει χωρίς νοσοκομείο, με τεράστιο πρόβλημα στέγασης, με εργασιακά τουριστικά κάτεργα , με τις πολυεθνικές της ενέργειας να ετοιμάζονται να χιμήξουν στο νησί δεν δεχόμαστε την κοροϊδία και την τρομοκρατία που μας σερβίρουν.
Άμεση λύση στα προβλήματα του νοσοκομείου Ρεθύμνου. Κοινωνική επαγρύπνηση, αλληλεγγύη και αγώνας η απάντηση μας.

Αντιφασιστική δράση Ρεθύμνου (α.δ.Ρε)
11/2019

** Στηρίζουμε το κάλεσμα της Ένωσης γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου που θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη στάση εργασίας (από τις 9.00 έως 13.00) και

** καλούν στις 10.00 ωρα το πρωί να γίνει ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στο προαύλιο του νοσοκομείου με σκοπό την πραγματοποίηση ΠΟΡΕΙΑΣ προς το δημαρχείο.