Το «τέλος των μνημονίων» θα σε βρει κρεμασμένο στο Σύνταγμα αρχιληστή Δραγασάκη

0
197

Το «τέλος των μνημονίων» θα σε βρει κρεμασμένο στο Σύνταγμα αρχιληστή Δραγασάκη

Την προηγούμενη Τετάρτη, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός εθνικής οικονομίας, αρχιληστής Δραγασάκης, προανήγγειλε το «τέλος των μνημονίων» σε εκδήλωση του σύριζα στους αγ.Αναργύρους. Το ίδιο παραμύθι που χρησιμοποίησε ο συριζα προεκλογικά για να ανέλθει στην εξουσία με τις ευλογίες του ΣΕΒ και των καναλαρχών, το επιστρατεύει ξανά σήμερα με στόχο να γαζωθεί σε αυτή.

Η κυβέρνηση που το καλοκαίρι του 2015 υπέγραψε την τρίτη δανειακή σύμβαση με τους διακρατικούς «θεσμούς» της οικονομικής ελίτ και δέσμευσε με μνημόνια διαρκείας και «αυτόματους κόφτες» την εξαθλιωμένη από την καπιταλιστική κρίση κοινωνία, δεν έχει δικαίωμα να διοργανώνει εκδηλώσεις σε φτωχογειτονιές της Αθήνας. Αυτοί που ενσωμάτωσαν κάθε κοινωνική αντίσταση εκπροσωπώντας τα συμφέροντα της αστικής τάξης στους κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες, όπου κι αν εμφανίζονται πρέπει να λιθοβολούνται.

Για όλα όσα έχει κάνει η κυβέρνηση σας μαλάκα Δραγασάκη, προετοιμάσου κι εσύ και οι συνάδελφοι σου στο αστικό κοινοβούλιο, για το κρέμασμά σας στην πλατεία Συντάγματος. Για τους χιλιάδες αυτόχειρες της κρίσης, για τους άστεγους, για εκείνους που τρώνε απ’ τα συσσίτια ή τα σκουπίδια, για τους εξαθλιωμένους και βάρβαρα εργαζόμενους, για τους νεολαίους που ζουν στην κατάθλιψη και την απόγνωση, αυτό σας αξίζει.

Κρεμάλες για το πολιτικό προσωπικό, κατάργηση του κράτους και απαλλοτρίωση της περιουσίας των καπιταλιστών. Αυτό σημαίνει «έξοδος από την κρίση και τα μνημόνια».

Πρωτοβουλία Αναρχικών Αγίων Αναργύρων-Καματερού