Θεσσαλονίκη: Ανάληψη ευθύνης για εμπρησμούς

Όποιες κι αν είναι οι κινήσεις της εξουσίας, θα έχουμε πάντα τους λόγους μας να επιτιθόμαστε. Σε ό,τι εμείς αναγνωρίζουμε ως εξουσία, είτε είναι κυβερνήσεις που επιχειρούν να φιμώσουν όσ@ αντιστέκονται με όργανα μπάτσους που ξερνάν βία πάνω στα σώματά μας, είτε είναι τοπικοί φορείς που διψούν για επιτήρηση και έλεγχο στις πόλεις, είτε είναι κάθε πτυχή των εαυτών μας μέσα στη σάπια αυτή κοινωνία, στις σχέσεις, στην αυτοπειθάρχηση και εν τέλει στο συμβιβασμό.

Ενάντια σ’ όλες τις προσπάθειες συμμόρφωσης και υπακοής σε μια κανονικότητα, παρά τους κινδύνους που οι επιθετικές δράσεις επιφυλάσσουν -παρατηρώντας τη στρατηγική της έντασης που επιχειρείται το τελευταίο διάστημα από τη μεριά της κυριαρχίας- εφευρίσκουμε ρωγμές για να διαχέουμε την καταστροφή.

Επιλέγουμε εμείς τους χρόνους, τους τόπους και τα άτομα ώστε μέσα από τον πολλαπλασιασμό και την επικοινωνία των σκεπτικών και των δράσεών μας αυτές να γίνονται όλο και πιο αποτελεσματικές, όλο και πιο επικίνδυνες.

Δε μας ενδιαφέρει να αναδιαμορφώσουμε την ήδη υπάρχουσα κοινωνία αλλά να γκρεμίσουμε τις βάσεις του ξεφτισμένου αυτού πολιτισμού. Αυτό που προέχει είναι η επίθεση, μέχρι την καταστροφή του υπάρχοντος…

Τα ξημερώματα της Τετάρτης 8/01, στην περιοχή του Επταπυργιου, τοποθετήσαμε τρεις εμπρηστικούς μηχανισμούς σε ισάριθμα φορτηγά, τα οποία χρησιμοποιούνται από δημοτικούς φορείς για την ανάπλαση της περιοχής.

Το βράδυ της Πέμπτης 9/01, πυρπολήσαμε όχημα εταιρείας security στην περιοχή των Συκεών.

Ο πόλεμος μαίνεται…

Αλληλεγγύη στ@ εξεγερμέν@ της Χιλής

Αλληλεγγύη στις καταλήψεις

Αλληλεγγύη στο σύντροφο Irdi K. και σε κάθε εξεγερμέν@ που έχει δεχθεί καταστολή μέσα και έξω από τις φυλακές

αξημέρωτες κραυγές

Πρωτότυπη δημοσίευση 12/01/2020
via athens.indymedia.org

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί μπισκότα σε ορισμένες λειτουργίες της ΕντάξειΠληροφορίες