Συνέλευση Πρωτοβουλίας εργαζομένων/ανέργων στα νότια

Σάββατο 23/1, στις 17:00

Λάβαμε 21/01/2021 από prwterganenotia.wordpress.com

Η επόμενη ανοιχτή συνέλευση της Πρωτοβουλίας εργαζομένων/ανέργων στα νότια θα γίνει το Σάββατο 23 Γενάρη στις 5μμ. Όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετέχουν στη συνέλευση θα χρειαστεί να επικοινωνήσουν από πριν μαζί μας (πχ στέλνοντας email στο [email protected]), προκειμένου να ενημερωθούν για κάποιες αναγκαίες λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή της συνέλευσης.

Κατά το προηγούμενο διάστημα προχωρήσαμε στην έκδοση αφίσας (με κεντρικό σύνθημα «ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ-ΛΑΣΤΙΧΟ»), σε αφισοκολλήσεις και μοίρασμα κειμένων σε διάφορους χώρους δουλειάς και σε άλλα σημεία στις γειτονιές μας, σε ανάρτηση πανό και αναγραφή συνθημάτων στο πλαίσιο μιας σχετικής καμπάνιας μας (βλ. ΕΔΩ).

Συνεχίζουμε τη συζήτηση για την όλη κίνησή μας σε σχέση και με τα όσα αναδεικνύονται στην προαναφερόμενη αφίσα μας (ελαστικοποίηση, υπερεντατικοποίηση, εργασιακά ωράρια, τηλεργασία-τηλεκπαίδευση, Κυριακάτικη αργία, εργοδοτική τρομοκρατία,…). Ενάντια στον διαρκή ορυμαγδό αντεργατικών και αντικοινωνικών νομοσχεδίων και διατάξεων, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διαχρονικής και ολοένα και εντεινόμενης επίθεσης αφεντικών και κράτους στην τάξη μας και υπό ένα «διαρκές καθεστώς εκτάκτου ανάγκης» (με πρόσχημα αυτή τη φορά -εδώ και αρκετούς πλέον μήνες- τον covid-19).

Βέβαια, τα θέματα προς συζήτηση είναι ανοιχτά σε κάθε συνέλευση σε όποιον ή όποια επιθυμεί να συμμετάσχει (και να ενημερώσει για κάποιο ζήτημα που υπάρχει στην εταιρία ή στον κλάδο όπου εργάζεται ή να προτείνει κάποιο θέμα που είτε άπτεται άμεσα στο ζήτημα της εργασίας ή και που κρίνεται σκόπιμο να συζητηθεί από εργατική-ταξική σκοπιά).

Πρωτοβουλία εργαζομένων/ανέργων στα νότια

https://prwterganenotia.wordpress.com | [email protected]

Συνέλευση Πρωτοβουλίας εργαζομένων/ανέργων στα νότια

Απαντήστε

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί μπισκότα σε ορισμένες λειτουργίες της ΕντάξειΠληροφορίες