Αρχική » Antifa » Περιστέρι: Επίθεση με πέτρες και μπογιές σε φασιστοφωλιά

Περιστέρι: Επίθεση με πέτρες και μπογιές σε φασιστοφωλιά

 Το σκοτάδι θέριευε…
όσους τη μέρα ήταν σκυφτοί.

Στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, όπου η φτωχωποίηση και η εκμετάλλευση ανθίζουν ,η σχέση κράτους-φασιστών καλύπτεται κάτω από το μανδύα της οικονομικής κρίσης. Η γνωστή τακτική του μαστιγίου και του καρότου ακολουθείται και από την «αριστερή” κυβέρνηση η οποία χρησιμοποιεί τους παρακρατικούς δολοφόνους για να κάνουν τη βρώμικη δουλεία όπου εκείνη θεωρεί σκόπιμο. Δεν τρέφουμε αυταπάτες ούτε στηριζόμαστε σε ελπιδοφόρους μεσσίες. Αντιθέτως παίρνουμε την ζωή στα χέρια μας και συγκρουόμαστε μαζί τους.

Έτσι τα ξημερώματα της Τρίτης 31-10 επιτεθήκαμε με πέτρες και μπογιές σε συνεργείο (γνωστή φασιστοφωλιά) στο Περιστέρι στην περιοχή του Αγίου Ιερόθεου. Στο εν λόγω συνεργείο εργάζονται φασίστες όπου με προθάλαμο το μαγαζάκια τους, καθώς είναι γνωστές οι άρρηκτες σχέσεις με την φασιστοσχολή πολεμικών τεχνών «Μονομάχος”, προσπαθούν να προωθήσουν με την μισαλλόδοξη ρητορική τους, τις ακροδεξιές τους πεποιθήσεις στους νεολαίους και όχι μόνο. Οι εν λόγω φασίστες καλά θα κάνουν να μπουν στις τρύπες τους και να σταματήσουν την προπαγάνδα γιατί τώρα απλώς προειδοποιήσαμε…

Όσο οι φασίστες συνεχίζουν τις προσπάθειες για δημόσιες εμφανίσεις στη γειτονία μας, από μεταμεσονύχτια μαρκαδοράκια σε κολώνες μέχρι πετώντας αχάραγα τρικάκια με το φόβο μην θεαθούν και πάρουν αυτό που τους αρμόζει, τόσο η δική μας δράση θα οξύνεται και θα αυξάνεται. Όσα φασιστικά σκατά και να ξεπροβάλουν στις γειτονιές μας, η καρδία της πόλης μου θα χτυπά αντιφασιστικά και οι απόγονοι το ναζί θα παίρνουν αυτό που τους αναλογεί.

Αντιφασίστες – Αντιφασίστριες από το Περιστέρι

via athens.indymedia.org

Δείτε επίσης

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ΄ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: 1)ΑΠΑΝΤΗΣΗ -ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΑΣ ΡΟΥΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ (8-6-18) ΚΑΙ 2) ΠΟΛΙΤΙΚΙΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΑΣ ΡΟΥΠΑ(18-5-2018)

Λάβαμε 21/08/2018 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΑΣ ΡΟΥΠΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ …

Αφήστε μια απάντηση