Περί ανεξαρτησίας της Καταλονίας και άλλων δαιμονίων!!!

 

Λάβαμε στις 21/09

Αναρτήθηκε στο Ιντιμίντια της Βαρκελώνης 19 Σεπτεμβρίου 2017
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/515162

Μη μου πείτε τώρα, ότι συμφωνείτε με την CIU (εθνικιστικό δεξιό καθεστωτικό καταλανικό κόμμα) και είστε αναρχικός ή κομμουνιστής. Υπάρχουν και καταλανοί φασίστες επίσης.

Φυσικά, και στα παπάρια μου εντελώς η ανεξαρτησία της Καταλονίας. Το Endavant, το SEPC, το ARRAN και τώρα οι CUP (ομάδες και κόμματα της εθνικιστικής ακρο«αριστεράς») είναι αρρωστημένοι πολιτικοί χώροι, χωρίς εσωτερικές διαδικασίες,  αλλά που ονειρεύονται να διατάζουν την αστυνομία για να κατευθύνουν τον έλεγχο του νέου κράτους. Θα βάλουν τον David Fernàndez (μεγαλοστέλεχος  των CUP) ως Υπουργό Εσωτερικών και θα έχουμε φυλακές σύμφωνα πάντα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα…

Θα χαρίσουν ένα κτίριο στη La Directa (περιοδικό εμπλεκόμενο σε σκάνδαλο διαφθοράς του καταλανικού καθεστώτος) και θα «αναδημοτικοποιήσουν» κάποια εταιρεία των Aguas de Manrresa (εταιρία που μπλέκεται σε οικονομικά σκάνδαλα του καταλανικού καθεστώτος) ή τη συλλογή σκουπιδιών της πόλης Lloret de Mar (άλλο σκάνδαλο του καθεστώτος).

Θα κάνουν έναν στρατό για τον έλεγχο της μετανάστευσης και θα γίνουν ένας τουριστικός και φορολογικός παράδεισος όπως το Moνακό με λιμάνια πολυτέλειας παντού. Επειδή εδώ υπάρχει καλό κρασί και το φαΐ είναι καλό.

Όλα αυτά αν δεν τα βρουν στο μεταξύ και με τις (ακρο«αριστερο»υπερεθνικιστικές) CUP (αυτές που είπαν να πάνε με τους «κακούς» νομίζοντας ότι έτσι θα υλοποιήσουν τις αιώνιες υποσχέσεις τους)

Επίσης, σκοτίστηκα εντελώς και για την Ισπανία και την Μοναρχία. Δεν ξέρω αν είμαι «ψευτοαναρχικός», αλλά ξέρω ότι σε πολλές συνελεύσεις με εξαπάτησαν οργανωμένα οι άνθρωποι της εθνικιστικής Αριστεράς. Επινοούν αυτό που τους βολεύει για να μαντρώσουν τον πολιτικό τους χώρο. Δεν ξέρω αν είμαι καλός άνθρωπος, αλλά δεν θα πάω να μοστράρω στην τηλεόραση λέγοντας στον κόσμο να πάει να θυσιαστεί για το τίποτα.

Φυσικά δεν είμαι ούτε Ισπανός ούτε Καταλανός, έτσι μπορείτε να αλληλοσκοτωθείτε χωρίς να μου απαιτήσετε να παρέμβω.

Δεν σχεδιάζω να αντιμετωπίσω την ισπανική εθνοφρουρά  με ανθρώπους που θα με ρίχνανε στα χέρια της καταλανικής αστυνομίας με την πρώτη ευκαιρία. Βασικά θα το ευχαριστιόμουν πολύ να βλέπω όλους αυτούς να τρώγονται μεταξύ τους.

Για τους οργανωμένους αναρχικούς που θέλουν να «παρέμβουν» στην «πολιτική διαδικασία ανεξαρτητοποίησης (της Καταλωνίας)» τους υπενθυμίζω, ότι οι οπαδοί της δύσκολα παρεμβαίνουν σε ό,τι δεν οργανώνουν αυτοί. Ελπίζω πραγματικά να μην υπάρξουν αναρχικοί που θα συλληφθούν για να υπερασπίσουν κάλπες… Αλλά τους είδα πρώτους στην υπεράσπιση του περιοδικού El Vallenc…

Δεν έχω διαβάσει ποτέ το El Vallenc, αλλά μπορώ να φανταστώ ότι πρόκειται για μια εφημερίδα κάποιου πλούσιου καταλανού φασίστα που ποτέ δεν θα υπερασπιζόταν κανέναν αναρχικό ακόμη και αν έβλεπε να μας σκοτώνουν σα σκυλιά στη μέση του δρόμου.

Έχω τόσο μίσος όσο και δυσπιστία… Αλλά ναι, μίσος στους «οπαδούς της ανεξαρτησίας» και καμιά εμπιστοσύνη σε αυτούς.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί μπισκότα σε ορισμένες λειτουργίες της ΕντάξειΠληροφορίες