Αρχική » Antifa » Πάτρα: Τσάκισμα φασίστα

Πάτρα: Τσάκισμα φασίστα

Το Σάββατο 17 φεβρουαρίου κατά την διάρκεια της βραδυνής καρναβαλικής παρέλασης τσακίσαμε έναν νεοναζί που συμμετείχε στο εθνικιστικό συλλαλητήριο της θεσσαλονίκης. Το μυγόφτυμα αυτό ονομάζεται Δημήτρης.

Το συγκεκριμένο σκουπίδι το είχαμε εντοπίσει μέσα από τις σελίδες των ΑΜΕ στο φβ. Είναι γελασμένοι αν θεωρούν ότι υπάρχει έστω ένας που δεν έχουμε στοχοποιήσει. Την σήμερον ημέρα όμως με τόσα μέτωπα ανοιχτά δεν μας μένει χρόνος να ασχολούμαστε με το κάθε θρασύδειλο, εξαφανισμένο φασιστάκι του πληκτρολογίου. Γεγονός όμως που άλλαξε μόλις ταυτοποιήσαμε την συμμετοχή του στα ναζιστικά σκουπίδια που κάνανε βλαχομαγκιές πίσω από τα ματ στην θεσσαλονική.

Την ημέρα του εθνικιστικού αμόκ για το μακεδονικο βρήκαν ευκαιρία να ξεμυτίσουν με την ανοχή της αστυνομίας. Όλες οι άλλες μέρες όμως είναι δικές μας. Μόλις τον εντοπίσαμε του εξηγήσαμε ποιες είναι οι συνέπειες του να είσαι νεοναζί. Πιστεύουμε μόλις συνήλθε στο νοσοκομείο να μην είχε ολική απώλεια μνήμης επειδή θα αναγκαστούμε να του τα υπενθυμίσουμε ξανά την επόμενη φορά.

Η ΠΑΤΡΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ. ΔΗΜΗΤΡΗ

ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.

ΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΣΟΥ.

ΑΝΤΙΦΑΤΑΚ

via athens.indymedia.org

Δείτε επίσης

Αθήνα: Μια σύντομη ενημέρωση για το δικαστήριο των 91 συντρόφων και συντροφισσών από την ανακατάληψη της villas amalias

Μια σύντομη ενημέρωση για το δικαστήριο των 91 συντρόφων και συντροφισσών από την ανακατάληψη της …

Αφήστε μια απάντηση

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων