Παρεμβάσεις της Συνέλευσης Αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα

0
419

Λάβαμε 29/01/2021

Παρεμβάσεις της Συνέλευσης Αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα

Την Τρίτη 26/1 ομάδα πενήντα συντρόφων/σσων της ανοιχτής συνέλευσης αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα πραγματοποίησε μίνι πορεία εντός του εμπορικού κέντρου Mall στο Μαρούσι σε ένδειξη αλληλεγγύης στην απεργία πείνας του συντρόφου. Το σώμα της πορείας πορεύτηκε για λίγο εντός του εμπορικού κέντρου κρατώντας πανό, μοιράζοντας κείμενα και πετώντας τρικάκια.

Την Τετάρτη 27/1 πραγματοποιήθηκε παρέμβαση έξω από το δικηγορικό γραφείο του Θεώδορου Παναγιώτου, μέλος του Κεντρικού Επιστημονικού Συμβουλίου Φυλακών, ενός θεσμικού φορέα που συνεργάζεται με την κυβέρνηση στην χάραξη της σωφρονιστικής πολιτικής. Ο συγκεκριμένος αποτελεί έναν από τους στενούς συνεργάτες της Σοφίας Νικολάου, ενώ το δικηγορικό του γραφείο συνεργάζεται με το δικηγόρο Αλεξιάδη του νεοναζί Ιωάννη Λαγού.

Την Πέμπτη 28/1 στη μαζική πανεκπαιδευτική πορεία, που έγινε από τα Προπύλαια, πραγματοποιήθηκε παρέμβαση από τη Συνέλευση Αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα, τόσο κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης με κείμενα και τρικάκια, όσο και κατα τη διάρκεια της πορείας, όπου συγκροτήθηκε μπλοκ πίσω από το πανό που αφορούσε την αλληλεγγύη στον αγωνιστή απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Νίκη στην απεργία πείνας του επαναστάτη Δ. Κουφοντίνα

Κανένα καθεστώς εξαίρεσης για τους πολιτικούς κρατούμενους

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στον αγωνιστή απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα

Παρασκευή 29/1 – Προπύλαια στις 5μμ

Συνέλευση Αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα