Κομοτηνή: Πανό και συνθήματα για τον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα

0
1565

Λάβαμε 04/02/2021 από utopia-ad.org

Ο πολιτικός κρατούμενος Δημήτρης Κουφοντίνας από την Παρασκευή 8/1/2021 προσέφυγε στο ύστατο μέσο αγώνα την απεργία πείνας για να διεκδικήσει αυτό που δικαιούται, την επιστροφή του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ακόμα και με τους νόμους τους και με αυτούς της νδ που πρόσφατα με συνοπτικές διαδικασίες πέρασε, δικαιούται να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού αφού προβλέπεται για κρατούμενο που δεν πληροί πλέον τις προϋποθέσεις παραμονής του σε αγροτική φυλακή να επιστρέφει στο κατάστημα κράτησης από όπου αρχικά μετήχθη. Ο νόμος ψηφίστηκε για να ισχύει σε κρατούμενες/ους που έχουν καταδικαστεί με τους ‘‘αντιτρομοκρατικούς’’ νόμους.

Να σπάσει το καθεστώς εξαίρεσης και να γίνει άμεσα η μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα στον Κορυδαλλό, πριν η κατάσταση της υγείας του επιδεινωθεί και καταστεί μη αναστρέψιμη η ακόμη και να πεθάνει.

Συνοδοιπόροι στον αγώνα που διεξάγει με αλληλέγγυα απεργία πείνας από τις 16/1/2021 είναι ο αναρχικός, μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, Νίκος Μαζιώτης και ο αναρχικός Γιάννης Δημητράκης, μέχρι τη δικαίωση του αιτήματός του Δημήτρη Κουφοντίνα και την επαναμεταγωγή του στον Κορυδαλλό.

Ότι και να κάνει η οικογενειακή επιχείρηση (νέα δημοκρατία) που τώρα είναι κυβέρνηση, αλλά και οι εντολείς τους από την πρεσβεία των ΗΠΑ, δεν πρόκειται να λυγίσουν τους έντιμους και συνεπείς αγωνιστές. Δεν μπορούν να κερδίσουν αυτό που ποτέ δεν θα καταλάβουν.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΜΕΛΙΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ

Αναρχικό Στέκι UTOPIA A.D.