Κιλκίς: Αντιφασιστική δράση στο κέντρο της πόλης

North Antifa

Τις προηγούμενες μέρες βγήκαμε στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς ώστε να το καθαρίσουμε από φασιστικά σύμβολα και συνθήματα που γράψαν στα κρυφά οι φασίστες.

Λάβαμε 21/01/2019

Τις προηγούμενες μέρες βγήκαμε στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς ώστε να το καθαρίσουμε από φασιστικά σύμβολα και συνθήματα που γράψαν στα κρυφά οι φασίστες.

Σε μια συγκυρία που ξεμυτίζουν τα εθνίκια στη Β.Ελλάδα (και όχι μόνο), η παρουσία τους σε μια περιοχή σαν το Κιλκίς έχει τη βαρύτητά της. Επιδιώκει την διάχυση ρατσιστικού μίσους προς τους μετανάστες και την ενεργοποίηση και συσπείρωση των πλέον συντηρητικών κομματιών της κοινωνίας που περιμένουν πως και πως την παραμικρή ευκαιρία να τρέχουν χέρι χέρι με οργανωμένα φασιστικά μορφώματα σε συλλαλητήρια γύρω από το μακεδονικό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι πρόσφατες εθνικιστικού τύπου καταλήψεις στα σχολεία (στις οποίες συμμετείχαν και μαθητές απο μέρη όπως το Κιλκίς) όπως και η ομιλία του φασίστα Μιχαλολιάκου στο εργατικό κέντρο της πόλης. Μίζεροι, γλοιώδεις και ξεφτίλες είναι γνωστοί όλοι οι παράγοντες που έχουν σχέσεις με τους φασιστικούς κύκλους της πόλης.

Απ’την πλευρά μας γράψαμε συνθήματα αλληλεγγύης στους μετανάστες, συνθήματα για τον Petrit Zifle , Αλβανό εργάτη που δολοφονήθηκε στην Κέρκυρα απο χρυσαυγίτη, όπως επίσης και συνθήματα ενάντια στον εγκλεισμό και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Η δράση μας είναι μια υπενθύμιση ότι στην πόλη υπάρχει κόσμος που δεν θα αφήσει χώρο στα φασιστικά παραληρήματα.

Ο νους μας και οι καρδιές μας σε όλα τα συντρόφια που απο κάθε γωνιά στέκονται ενάντια στον γενικευμένο εκφασισμό της κοινωνίας, ενάντια στο τσίρκο που ενορχηστρώνει κάθε επίδοξος εθνικιστής με τα συλλαλητήρια και ενάντια στον σύγχρονο κανιβαλισμό. Η αλληλεγγύη μας και στις έγκλειστες και τους έγκλειστους μετανάστριες και μετανάστες που αγωνίζονται εντός και εκτός των στρατοπέδων συγκέντρωσης-κολαστηρίων.

Αναρχικές/Αναρχικοί αντιφασίστριες/αντιφασίστες Κιλκίς

Κιλκίς: Αντιφασιστική δράση στο κέντρο της πόλης Κιλκίς: Αντιφασιστική δράση στο κέντρο της πόλης Κιλκίς: Αντιφασιστική δράση στο κέντρο της πόλης Κιλκίς: Αντιφασιστική δράση στο κέντρο της πόλης Κιλκίς: Αντιφασιστική δράση στο κέντρο της πόλης Κιλκίς: Αντιφασιστική δράση στο κέντρο της πόλης Κιλκίς: Αντιφασιστική δράση στο κέντρο της πόλης Κιλκίς: Αντιφασιστική δράση στο κέντρο της πόλης

 

Απαντήστε

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί μπισκότα σε ορισμένες λειτουργίες της Εντάξει Πληροφορίες