Κατάληψη Βανκούβερ Απαρτμάν: Eίμαστε εδώ, είμαστε παντού

0
403

Όσα τσιμέντα και να ρίξετε στις πόρτες των καταλήψεών μας.

Όσους μπάτσους και να προσλάβετε για να μπορέσετε να κρατήσετε όρθιο το σαθρό οικοδόμημά σας.

Όσους δικαστές εντολοδόχους και να επιστρατέυσετε για να στήνουν “φθηνές” δικογραφίες.

Όσους δημοσιοκάφρους και να ξαμολήσετε για να παπαγαλίσουν την άθλια ρητορική σας περί νόμου και τάξης.

Θα μας βρίσκετε πάντα μπροστά σας. Γιατί θα μείνουμε εδώ. Να σπάμε τις τσιμεντωμένες πόρτες μας. Να αντιστεκόμαστε στην κρατική καταστολή, περνώντας στην επίθεση με όλα τα μέσα, ενάντια σε μπάτσους, δικαστές και ΜΜΕ.

Την Πέμπτη 27 Φλεβάρη 2020, μαζί με πλήθος αλληλέγγυων από την κατειλημμένη ΑΣΟΕΕ(*), ξαναπήραμε για λίγα λεπτά πίσω το σπίτι μας. Κρεμάσαμε πανό στην πρόσοψή του και φωνάξαμε συνθήματα, σε ένδειξη αλληλεγγύης στις καταλήψεις και στους-στις μετανάστ(ρι)ες. Μέχρι την επόμενη φορά. Μέχρι να ξαναδώσουμε ζωή στα ντουβάρια. Σ’ αυτά ή και σε άλλα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ

ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ

ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΉ ΣΤΟΥΣ-ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤ(ΡΙ)ΕΣ, ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ-ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ

Κατάληψη Βανκούβερ Απαρτμάν

*για την ιστορία το μεσημέρι της Δευτέρας 24/2 ένας “νεοπροσληφθείς” μπάτσος εκτός υπηρεσίας αποφάσισε οτι η ΑΣΟΕΕ αποτελεί τσιφλίκι του. Τόλμησε λοιπόν να απειλήσει αρχικά λεκτικά τους μετανάστες μικροπωλητές και στη συνέχεια με το υπηρεσιακό του περίστροφο αναρχικούς-ες συντρόφους-ισσες και φοιτητές-τριες μέσα στον προαύλιο χώρο της κατάμεστης σχολής, όταν εκείνοι-ες αντιλήφθηκαν την παρουσία του και προσπάθησαν να τον εκδιώξουν από τον χώρο του πανεπιστημίου. Μετά από μικροφωνική παρέμβαση του στεκιού ΑΣΟΕΕ την επόμενη μέρα, οι μπάτσοι αφού εισέβαλλαν στο πανέπιστήμιο φτάνοντας έως την κεντρική είσοδο, εγκλώβισαν για ώρες πλήθος κόσμου εντός του, πνίγοντας όλη την περιοχή με χημικά. Με αφορμή τα παραπάνω περιστατικά, η ΑΣΟΕΕ τελεί υπό κατάληψη από την Τετάρτη 26/2.

Βίντεο εδώ:vancouver2722020

Πρώτη δημοσίευση 28/02/2020
via vancouverapartman.espivblogs.net