Ηράκλειο: FairCoin & Οικονομικά Εργαλεία της FairCoop (εργαστήριο)

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019, στις 8 μ.μ.

Λάβαμε 09/06/2019

Η σειρά δράσεων του Ολοκληρωμένου Συνεταιρισμού Ηρακλείου (Ο.Σ.Η.) για την Αλληλέγγυα Οικονομία Βάσης, ολοκληρώνεται με ένα ακόμη εργαστήριο όπου θα παρουσιάσουμε τα οικονομικά εργαλεία της FairCoop. Έχοντας στο επίκεντρο το παγκόσμιο κρυπτονόμισμα FairCoin μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σειρά από οικονομικές, εμπορικές και τραπεζικές εφαρμογές, ελεύθερα, ανώνυμα και με ασφάλεια.

Ελάτε να μάθουμε στην πράξη* πως μπορούμε να:

– Χρησιμοποιήσουμε το FairCoin για συναλλαγές σε όλο τον κόσμο.

– Ανοίξουμε το δικό μας ηλεκτρονικό κατάστημα στο FairMarket.

– Δημιουργήσουμε ανώνυμους τραπεζικούς λογαριασμούς για τη μεταφορά χρημάτων (κρατικών και μη) μέσω της Bank of the Commons.

– Εκδώσουμε εμπορικά παραστατικά με τη χρήση του Ευρωπαϊκού Συνεταιρισμού FreedomCoop.

* Φέρτε μαζί σας το laptop, το tablet ή το smartphone σας ώστε να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε επί τόπου το απαραίτητο λογισμικό στη συσκευή σας.

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019, στις 8 μ.μ.

Κοινωνικός Αυτο-οργανωμένος χώρος Da (Ντεντιδάκηδων 15, Καμαράκι)

Τα κρυπτονομίσματα βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας ενώ στο -σύντομο- μέλλον προβλέπεται να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά τραπεζικά συστήματα. Σήμερα, έχουμε τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσουμε με τρόπο αποκεντρωμένο ώστε να αποδεσμευτούμε από τους κρατικούς και ελεγκτικούς οργανισμούς που ευνοούν το κεφάλαιο.

Το παγκόσμιο οικοσύστημα της FairCoop που ακολουθεί τις αξίες των Ολοκληρωμένων Συνεταιρισμών, έχει δημιουργήσει μια ριζοσπαστική και απελευθερωτική οικονομία γύρω από το FairCoin. Η οργάνωση όλων αυτών γίνεται με ανοικτές διαδικτυακές συνελεύσεις όπου όλοι μπορούν να συμμετάσχουν ισότιμα στη διαμόρφωση των αποφάσεων, όπως φυσικά και στην εξέλιξη των διάφορων εργαλείων μέσα από συγκεκριμένες ομάδες εργασίας.

Ελάτε να δούμε πως!

Ολοκληρωμένος Συνεταιρισμός Ηρακλείου

 

Απαντήστε

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί μπισκότα σε ορισμένες λειτουργίες της ΕντάξειΠληροφορίες