Εξάρχεια: Ανάληψη ευθύνης για εμπρηστικό μηχανισμό σε εκκλησία

0
177

Στις 27/7 οι δυνάμεις καταστολής του κράτους εισέβαλαν στις καταλήψεις Στέγης Μεταναστών Ορφανοτροφείο, στην Καρόλου Ντηλ (Hurriya) καθώς και στην κατάληψη στην οδό Νίκης στην Θεσσαλονίκη κατόπιν εντολής του κλήρου, του δήμου και ιδιοκτητών. Η μια εκ των καταλήψεων καταστράφηκε ολοσχερώς προκειμένου να μην αξιοποιηθεί ποτέ ξανά από ανθρώπους που αρνούνται την υπάρχουσα καθεστωτική νόρμα η οποία μετουσιώνεται μέσα από τη διάχυτη υποτέλεια και εθελοδουλία που επιβάλλεται τόσο από το κράτος όσο και από τους αγαστούς συνεργάτες τους.

Η εκκλησία και οι ακόλουθοι της, πιστοί δογματιστές ανθρωπιστικών ψευδαισθήσεων, επιχειρούν να επιβάλλουν μια κανονικότητα στην οποία όσοι φλερτάρουν με την ελευθερία και την καταστροφή της διάχυτης εξουσίας δεν έχουν καμία θέση. Γι αυτό το λόγο είμαστε πεπεισμένοι πως ουδεμία ανακωχή με το κράτος, τους θεσμούς και το σύνολο των μηχανισμών του μπορεί να επιτευχθεί και ούτε πρέπει στην πορεία μας για τη διάχυση της αναρχίας και της καταστροφής του υπάρχοντος. Θεωρούμε πως η όξυνση του πολέμου απέναντι στους κρατικούς μηχανισμούς θα πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι του αναρχικού αγώνα και η δράση μας δεν θα έπρεπε να είναι επακόλουθο της καταστολής αλλά απόρροια των ατομικών μας επιθυμιών.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στην μονή αγίου Νικολάου στα εξάρχεια ως ελάχιστη απάντηση στις εκκενώσεις καθώς και ως συνεισφορά στο κάλεσμα για έναν Μαύρο Ιούλη από τους συντρόφους της Rigaer 94 στη Γερμανία.

Αλληλεγγύη στις καταλήψεις

Αλληλεγγύη στην κατάληψη “Biblioteca Kaos” στο Πόρτο Αλέγκρε στη Βραζιλία που απειλείται με εκκένωση

Για έναν Μαύρο Ιούλη

χαοτικά νεφελίμ