Αρχική » mpalothia - BLOG | Τελευταία νέα » Επιτροπή Αγώνα Φυλακων – ενάντια στον νέο σωφρονιστικό κώδικα (για επικοινωνία)

Επιτροπή Αγώνα Φυλακων – ενάντια στον νέο σωφρονιστικό κώδικα (για επικοινωνία)

Τους τελευταίους μήνες διεξάγεται στις φυλακές της ελλαδας μία κινητοποίηση διάρκειας ενάντια στις νέες φασιστικές διατάξεις του σωφρονιστικού κώδικα. Το γεγονός ότι «πάγωσε» η διαδικασία ψήφισης του σωφρονιστικού ήταν μία πρώτη νίκη της κινητοποίησης ,που τώρα όμως το υπουργείο προσπαθεί να την μετατρέψει σε μία διαδικασία φθοράς ώστε να βαλτώσει η κινητοποίηση και σιγά σιγά να ξεχαστεί. Επειδή όμως τα χρόνια που μας κλειδώνουν εδώ μέσα δεν ξεχνιούνται ούτε επιστρέφονται , ξεκαθαρίζουμε πως σκοπός μας δεν είναι ούτε να παραμείνει ο παλιός σωφρονιστικός κώδικας ,ούτε απλά να «παγώσει» ο καινούργιος, ΑΛΛΑ να αλλάξει, ώστε ανοίξουμε κάποιες χαραμάδες ελευθερίας και αξιοπρέπειας στον κόσμο της φυλακής.

Παράλληλα προετοιμαζόμαστε για τον επερχόμενο ποινικό κώδικα που έχει εξαγγείλει το υπουργείο.

Στα πλαίσια της συνέχισης της κινητοποίησης και της διεύρυνσης της επιθυμούμε να ανοιχτεί ένας δίαυλος επικοινωνίας με όσους ανθρώπους και συλλογικότητες έχουν συμπαρασταθεί στον αγώνα μας ώστε να κατατεθούν νέες προτάσεις και ιδέες στην προοπτική της όξυνσης της κινητοποίησης.

Για αυτό δημοσιοποιούμε το μεηλ επικοινωνίας της Επιτροπής Αγώνα Φυλακών ώστε οποίος επιθυμεί να μπορεί να ανταλλάξει σκέψεις και προτάσεις μαζί μας. Το μεηλ επικοινωνίας είναι το

[email protected]

Καλή δύναμη και συνέχεια σε όσους εξακολουθούν να αγωνίζονται

Καλή λευτεριά σε όλους …

Επιτροπή Αγώνα γυναικείων -ανδρικών φυλακών Κορυδαλλού
(Α.Β.Γ.Δ.Ε και Α θέση υπογείου παραρτήματος)

via athens.indymedia.org

Δείτε επίσης

ΣΥΒΧΨΑ: Ενημέρωση για την απεργία της Κυριακής 15/7/18

Λάβαμε 19/07/2018 H Κυριακή 15/7/18 αποτέλεσε έναν σημαντικό σταθμό στον αγώνα μας ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας, για …

Αφήστε μια απάντηση