Ενάντια στις σκευωρίες του κράτους και τις στοχοποιήσεις συντρόφων/ισσων

0
1562

Ενάντια στις σκευωρίες του κράτους και τις στοχοποιήσεις συντρόφων/ισσων

Τον περασμένο Σεπτέμβριο έλαβα κλήτευση για να καταθέσω ως μάρτυρας ενώπιον του 2ου τακτικού ανακριτή, ο λόγος που κλήθηκα αφορούσε μια “τρομοκρατική οργάνωση” και πιο συγκεκριμένα την υπόθεση σύντροφοι/συντρόφισσες. Η συγκεκριμένη οργάνωση είναι παραπάνω από οφθαλμοφανές πως αποτελεί ξεκάθαρα ένα κατασκεύασμα της ΕΛ.ΑΣ και ότι τα τέσσερα συντρόφια κατηγορούνται λόγω της αναρχικής πολιτικής τους ταυτότητας , καθώς μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο που να τους συνδέει με κάποια από τις επιθέσεις όπως αναφέρουν και οι ίδιοι στις δημόσιες τοποθετήσεις τους.

Ως γνωστόν η υπογραφή Σ/Σ χρησιμοποιήτε εδώ και χρόνια από τον αναρχικό χώρο και όχι μόνο για διαφόρων ειδών δράσεις. Οι συγκριμενες διώξεις εντασονται σε ένα γενικότερο πλαίσιο αυτό της καταστολής ενάντια σε όποιον και οποία συνεχίζει να αντιστέκεται και να αμφισβητεί την την κυριαρχία του κρατικού μηχανισμού.

Όσο αναφορά εμένα η κλήτευση μου έγινε αφού βρέθηκε αποτύπωμα μου στο σπίτι ενως εκ των συλληφθέντων συντρόφων πάνω σε έντυπο πολιτικού περιεχομένου. Έτσι όταν παρουσιάστηκα ενώπιον του ανακριτή άρχισαν οι γνωστές ερωτήσεις όπως το αν και από που γνωρίζω τα συγκεκριμένα πρόσωπα, αν γνωρίζω την ομάδα Bellini, και κυρίως ερωτήσεις γύρω από τη ζωή και δραση του ενως συντρόφου ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καθεστώς ομηρίας στην γενέτειρα πόλη του.

Το κράτος έχοντας ως πάγια τακτική του την ποινικοποίηση συντροφικών και φιλικών σχέσεων, διώκει άτομα με μοναδικό στοιχείο την πολιτική τους ταυτότητα και προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να τρομοκρατήσει τον περίγυρο τους και κατ’ επέκταση τον αγωνιζόμενο κόσμο.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ

ΑΛΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ ΤΟΥΣ/ΙΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ/ΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥΣ/ΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ/ΙΣΣΕΣ

Α.Ν

Υ.Γ: ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ Δ.ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

Αρχική δημοσίευση 20/02/2021 στο athens.indymedia.org