Ένα ερώτημα που πρέπει να τεθεί σε ολόκληρο τον αναρχικό χώρο

Μετά τα γεγονότα του 3ημέρου του Πολυτεχνείου ’17 με την κατάληψη και το σπάσιμο της όπως και το άφθονο αίμα συντρόφων/συντροφισσών αλλά και άλλου κόσμου που κύλησε στις 17 Νοέμβρη στα Εξάρχεια όπως και στην λεωφόρο Αλεξάνδρας, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ τόλμησαν να βγουν από τις τρύπες τους.

Σήμερα 22/11 κατά τις 8:20 το βράδυ έκαναν χαλαροί την συνέλευση τους στα ορθάνοιχτα γραφεία τους στην Καλιδρομίου, χωρίς ίχνος ντροπής για όσα έχουν προκαλέσει έμμεσα και οι ίδιοι αφού δεν παύουν να παραμένουν πιστοί ακόλουθοι στο κυρίως κυβερνητικό κόμμα.

Ένα κόμμα που την ίδια στιγμή αγκαλιάζει δικτάτορες (βλ. Σίσι της Αιγύπτου), συγκυβερνάει με ψεκασμένους ακροδεξιούς και έχει γεμίσει τα Εξάρχεια και την Αθήνα με ΜΑΤ. ΕΚΑΜ και ΟΠΚΕ για να μην νιώσουν την αγάπη του κόσμου από κοντά.

Αλλά στα Εξάρχεια πλέον αισθάνονται ασφαλείς μετά τα τελευταία γεγονότα? Μάλλον θα είναι από τα λίγα μέρη σε αυτό το αστικό μόρφωμα που ονομάζεται ελλάδα.

Είναι ένα καλό ερώτημα που πρέπει να τεθεί σε ολόκληρο τον αναρχικό χώρο. Εκτός και αν περιμένουν πρώτα να δουν τις αποβάθρες του μετρό έτοιμες μέσα στην πλατεία και η μια έξοδος να οδηγάει κατευθείαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να αισθανθούν πως κάτι δεν πάει καλά με αυτό το κόμμα και τους υποστηρικτές του, που κυκλοφοράν άνετα ανάμεσα σε μεγάλη μερίδα του α/α χώρου.

Αντιγραμμένο από facebook

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί μπισκότα σε ορισμένες λειτουργίες της ΕντάξειΠληροφορίες