Χανιά: Ενημέρωση από το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

0
1108

Μεγάλο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, απάντηση στα νέα αυταρχικά, αστυνομικά αντιπαιδαγωγικά μέτρα της ακροδεξιάς κυβέρνησης

Πορεία ενάντια στον κοινωνικό, έμφυλο και ταξικό αποκλεισμό από την πρόσβαση στην μόρφωση και το μέλλον για την νεολαία.

Πορεία ενάντια στην υποστελέχωση του εκπαιδευτικού προσωπικού και του προσωπικού καθαριότητας, ενάντια στην υποχρηματοδότηση την άρνηση διορισμών την υποτίμηση της παιδαγωγικής εργασίας σε όλες τις βαθμίδες,με στόχο την ταξική και εσκεμμένη διάλυση των όποιων επιβιωμάτων δημόσιας παιδείας.

Πορεία εκατοντάδων ενάντια στα μέτρα όξυνσης πειθαρχικού ελέγχου και συντηρητικοποίησης

σε όλες τις βαθμίδες.

Πορεία ενάντια στην κρατική απαξίωση και άρνηση των προτάσεων μαθητών, εκπαιδευτικών, σπουδαστών, εργαζόμενων στην καθαριότητα για την ασφάλεια και την υγεία στους χώρους της εργασίας και της μόρφωσης.

Μαζική, αγωνιστική και ενωτική πορεία με μπλοκ των συνδικάτων της εκπαίδευσης ΣΕΠΕ (πρωτοβάθμια) και ΕΛΜΕ (δευτεροβάθμια εκπαίδευση), του Ενιαίου Φοιτητικού Συλλόγου,της Συνέλευσης Αλληλεγγύης στην Κατάληψη Rosa Nera, του ΣΕΚ των Αγωνιστικών Κινήσεων και όλου του κόσμου του αγώνα.

Αρχική δημοσίευση 28/01/2021 στο Αυτοοργανωμένοι Δημόσιοι Χώροι