Αρχική » mpalothia - BLOG | Τελευταία νέα » Αθήνα: Live οικονομικής ενίσχυσης [Κυριακή 18/02, 23:00]

Αθήνα: Live οικονομικής ενίσχυσης [Κυριακή 18/02, 23:00]

Την Κυριακή 18/2 στο ελεύθερο αυτοδιαχειριζομενο θέατρο Εμπρός στις 23.00 οι 10-side τραγουδούν για την οικονομική ενίσχυση της αντιφασιστικής-αντιεξουσιαστικης ομάδας Bellini καθώς και για όλο το αντιφασιστικό κίνημα.

Οι 10-side, το αντιφά συγκρότημα κάτω απ το δικτατορικό καθεστώς της Λευκορωσίας βρίσκεται στην Αθήνα.

Από το 2009 είναι headliners της αντιφασιστικής hip hop σκηνής στη χώρα τους. Το πιο γνωστό τραγούδι τους «Unity” ενώνει την ανεξάρτητη σκηνή της rap από την Ουκρανία ως τη Ρωσία. Το τραγούδι αποτέλεσε σύμβολο των αντιφασιστών φιλάθλων της ποδοσφαιρικής ομάδας ΜΤΖ RIPO της οποίας τα αρχικά μέλη της μπάντας υποστηρίζουν.

Μετά από μακρόχρονη αποχή η μπάντα επιστρέφει δυναμικά και υποστηρίζει την αντιφασιστική δράση της Αθήνας.

Μαζί τους ο Οπλιστής και Ο Ηχοδότης καθώς και ο Ρεπο από Ομικρον μι, φωνές οικείες που δίνουν πάντα το παρών σε κινήσεις αλληλεγγύης.

Μετά το live θα ακολουθήσει party με ηλεκτρονικούς και 90’s ήχους

Αντιφασιστική-Αντιεξουσιαστική ομάδα BELLINI

fb event

Δείτε επίσης

Αθήνα: Τουρνουά Ποδοσφαίρου στο Λόφο του Στρέφη με μουσική, φαγητό και ποτό

Για εμάς η εκκένωση και κατεδάφιση του κατειλημμένου γυμναστηρίου είναι μια ξεκάθαρη επίθεση σε εκείνους και εκείνες που δεν χωράνε στον κανιβαλιστικό κόσμο της εξουσίας, που προσπαθούν μέσω της αυτοοργάνωσης να αντιπροτάξουν έναν άλλον τρόπο ζωής και εναντιώνονται στο κράτος και το κεφάλαιο. Οι καταλήψεις είναι δομές αντίστασης, κάλυψης αναγκών και βάσεις ενός πολύμορφου α/α κινήματος και θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο, ότι θα διεκδικούμε τον ζωτικό χώρο με κάθε διαθέσιμο μέσο.

Αφήστε μια απάντηση