Αθήνα: Κατάληψη στα γραφεία της εφημερίδας Αυγή για τον Παναγιώτη Ζ.

0
197

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ

20:02 ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΥΓΗ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΤΟ 2012. ΤΑ ΜΜΕ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΔΕ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ζ

Συνέλευση αλληλεγγύης στον Παναγιώτη Ζ.

via athens.indymedia.org

21:16 ΟΠΚΙΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ- ΔΥΟ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΛΙΣΑΝΕ ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ. ΧΤΥΠΗΣΑΝΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ

ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ

Συνέλευση αλληλεγγύης στον Παναγιώτη Ζ.

via athens.indymedia.org

22:06 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ, ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΟΠΚΙΤΕΣ.ΔΥΟ ΑΠΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΟΠΛΟ ΣΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ. ΑΠΩΘΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ . ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Συνέλευση αλληλεγγύης στον Παναγιώτη Ζ.

via athens.indymedia.org