Αθήνα: Ανάληψη ευθύνης για επίθεση

0
208

Την εποχή που ο Θεόδωρος Τσουκάτος διετέλεσε στέλεχος στη κυβέρνηση του πασοκ, το κόμμα του μεσουράνησε στη διαφθορά, στη διαπλοκή και στα πολιτικά σκάνδαλα.
Αξέχαστα θα μείνουν το μαύρο πολιτικό χρήμα στα κομματικά γραφεία, οι μίζες των εξοπλιστικών, η υποτακτικότητα των πολιτικών προσώπων απέναντι στους μεγαλοεπιχειρηματίες, το πάρτι με το δημόσιο χρήμα και τις κρατικές προμήθειες,η φούσκα του χρηματιστηρίου και αμέτρητα ακόμα.
Από τα περισσότερα δεν θα μπορούσε να λέιπει και ο Τσουκάτος που πρωτοστάτησε στο σκάνδαλο SIEMENS, λαμβάνοντας το ποσό του ενός εκατομμύριου μαρκών (όπως ομολόγησε και ο ίδιος).
Γι’ αυτούς λοιπόν τους λόγους επιλέξαμε τα ξημερώματα στις 24/3 να τοποθετήσουμε εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο της πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό  Αρματολών και Κλεφτών στους Αμπελόκηπους, υπενθυμίζοντας του, πώς δεν έχει την πολυτέλεια να κοιμάται ήσυχος παρόλη την αξιέπαινη προσπάθεια των δικαστικών αρχών, πού είναι διορισμένες για να ξελασπώνουν αυτόν και το σινάφι του.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΩΣ ΣΧΕΣΗ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ ΩΣ ΠΡΑΞΗ

Θεωρούμε απαραίτητο για την προώθηση της επαναστατικής διαδικασίας και για την ύπαρξη της άμεσης ρήξης να ποντάρουμε στη δημιουργία ισχυρών ανθρωπίνων σχέσεων, μέσω των οποίων θα πειραματιστούμε πάνω στις αξίες και την ηθική που πρεσβεύει η αναρχική συνείδηση, με σκοπό την ύπαρξη ενός κόσμου που θα είναι εξαφανισμένη κάθε μορφή εξουσίας, βασισμένο  στην αλληλεγγύη και στην ανιδιοτέλεια, με την ελευθερία να αποτελεί το κυρίαρχο αγαθό.

Αφιερώνουμε την συγκεκριμένη επίθεση στους Δ.ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ, Κ.ΓΟΥΡΝΑ, Γ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ, Φ.ΧΑΡΙΣΗ, ΓΡ. ΣΑΡΑΦΟΥΔΗ  όπου το κράτος αρνείται πεισματικά την χορήγηση αδειών που δικαιούνται βάση των χρόνιων και κεκτημένων αγώνων των κρατουμένων.

Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗ

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ

ανυπότακτες συνειδήσεις

via athens.indymedia.org