Αρχική » Antifa » Αντιφασιστικές συγκεντρώσεις 20 και 22 Οκτωβρίου

Αντιφασιστικές συγκεντρώσεις 20 και 22 Οκτωβρίου

Τα απομεινάρια των φασιστικών ομάδων δοκιμάζουν για άλλη μια φορά να αναμετρηθούν με το ταξικό εργατικό κίνημα και προσπαθούν να πραγματοποιήσουν προκλητικές πολιτικές συγκεντρώσεις στα μεγάλα κέντρα της Αττικής.

Η οργανωτική διάλυσή τους, τους σπρώχνει σε απελπισμένες δράσεις υπαρξιακού περιεχομένου. Το συνεχόμενο φυλλορρόημα στελεχών και τα απανωτά κλεισίματα τοπικών γραφείων της Χρυσής Αυγής προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από τραμπούκικες τρομοκρατικές δράσεις ολιγομελών ομάδων, ενώ τα μεγαλεπήβολα σχέδια για φασιστικές γιάφκες στον Άγιο Παντελεήμονα και στο Βοτανικό χάθηκαν στη μιζέρια των γραφικών μονοψήφιων ομάδων κυνηγημένων από αντιφασιστικές δράσεις. Ο μόνος λόγος που δεν έχουν εξαφανιστεί στους υπονόμους, είναι οι εκλογικές νίκες της ακροδεξιάς και τα εθνικιστικά κινήματα στην Ευρώπη που δημιουργούν ένα αίσθημα «ελπίδας» στη συντετριμμένη ελληνική φασιστική πτέρυγα.

Δεν πρέπει να τους δώσουμε την παραμικρή δυνατότητα ανασύνταξης! Απέναντι στη μνημονιακή προσαρμογή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η ελπίδα βρίσκεται στην ταξική αλληλεγγύη και όχι στον κοινωνικό κανιβαλισμό των ναζί.

Την Παρασκευή η Χρυσή Αυγή θα ξαναμαζέψει όλο το στελεχικό δυναμικό απ` όλη την Ελλάδα να υποστηρίξει ομιλία του Μιχαλολιάκου στον Πειραιά ενώ οι υπόλοιπες ναζιστικές γκρούπες (ΛΕΠΕΝ, Βοτανικός, Ιερός Λόχος, ΑΜΕ κλπ) θα επιδιώξουν ρατσιστική εμφάνιση την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας ενάντια στον πρόσφατο νόμο αλλαγής φύλου.

Η ΟΡ.Μ.Α. καλεί το μαζικό εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα, συλλογικότητες και αγωνιστές να πλαισιώσουν τις αντιφασιστικές συγκεντρώσεις που θα ακυρώσουν τις δημόσιες εμφανίσεις των ναζιστικών συμμοριών.

  • Στον Πειραιά θα είμαστε την Παρασκευή 20/10 στις 7μμ στην πλατεία Κοραή μαζί με την Εργατική Λέσχη Κερατσινίου Δραπετσώνας και την ΕΑΣ – ΕΘΕΛ
  • Στην Αθήνα θα είμαστε την Κυριακή 22/10 στις 4μμ στην πλατεία Συντάγματος.

Στα πλαίσια ενημερωτικής δράσης, μαζί με την ΠΕΝΕΝ, την Εργατική Λέσχη Κερατσινίου και την ΕΑΣ – ΕΘΕΛ θα πραγματοποιήσουμε παρέμβαση στα Καραβάκια Περάματος το Σάββατο 21/10 στις 11.30 πμ

17/10/2017
Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

 

Δείτε επίσης

Αθήνα: Τουρνουά Ποδοσφαίρου στο Λόφο του Στρέφη με μουσική, φαγητό και ποτό

Για εμάς η εκκένωση και κατεδάφιση του κατειλημμένου γυμναστηρίου είναι μια ξεκάθαρη επίθεση σε εκείνους και εκείνες που δεν χωράνε στον κανιβαλιστικό κόσμο της εξουσίας, που προσπαθούν μέσω της αυτοοργάνωσης να αντιπροτάξουν έναν άλλον τρόπο ζωής και εναντιώνονται στο κράτος και το κεφάλαιο. Οι καταλήψεις είναι δομές αντίστασης, κάλυψης αναγκών και βάσεις ενός πολύμορφου α/α κινήματος και θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο, ότι θα διεκδικούμε τον ζωτικό χώρο με κάθε διαθέσιμο μέσο.

Αφήστε μια απάντηση