ΟΡ.Μ.Α. : Σάββατο 30/01 – Ακυρώνουμε τη φασιστική φιέστα της Χρυσής Αυγής

0
206

imia2016

Tο Σάββατο 30 Ιανουαρίου η Χρυσή Αυγή θα επιχειρήσει να πραγματοποιήσει την μεγάλη της πανελλαδική φιέστα. Χρησιμοποιεί την επέτειο της ελληνοτουρκικής σύρραξης των Ιμίων, για να δοκιμάσει να συσπειρώσει τα ακροδεξιά κατακάθια της ελληνικής κοινωνίας χτίζοντας πάνω στον ελληνικό εθνικισμό. Ελλάδα και Τουρκία έχουν οικοδομηθεί στη λογική των «εξωτερικών εχθρών». Και τα δύο καθεστώτα προσπαθούν να μεταφέρουν την ευθύνη της ανέχειας των πολιτών τους σε «άλλους». Και για τις δύο χώρες οι εχθροί είναι οι μετανάστες, οι πρόσφυγες και οι Κούρδοι –Έλληνες ή οι Μακεδόνες – Τούρκοι.

Οι πιλότοι των Ιμίων του 1996, όμως, δεν είναι οι μόνοι νεκροί. Η κλιμάκωση των εθνικιστικών πολιτικών έχει μετατρέψει το Αιγαίο σε νεκροταφείο ψυχών. Θα μπορούσαν να οργανωθούν ασφαλή δρομολόγια με καράβια ώστε να διακινούνται οι πρόσφυγες με ασφάλεια. Όμως αφήνονται οι πρόσφυγες στο επιχειρηματικό δαιμόνιο της ελεύθερης αγοράς, τους δουλεμπόρους και πνίγονται σε καρυδότσουφλα στα 6 και 7 μποφόρ. Όλη η Ευρώπη αρχίζει και εφαρμόζει αυτή την εθνικιστική ατζέντα. Τα σύνορα κλείνουν, δημεύονται από τις αρχές τα περιουσιακά είδη των μεταναστών και στοιβάζονται σα ζώα σε πρόχειρους καταυλισμούς.

Οι φασιστικοί σχηματισμοί σε όλη την Ευρώπη και η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα παραμονεύουν! Περιμένουν την αναπόφευκτη κατάρρευση της δημοκρατικής φούσκας της ΕΕ για να ξεδιπλώσουν την εφιαλτική ατζέντα τους. Φτιάχνουν κόμματα που «αναλαμβάνουν την πολιτική ευθύνη» δολοφονιών αλλά κατασκευάζουν και κοινωνικές οργανώσεις για νομιμοποιήσουν την παρουσία τους. Προσπαθούν να εμφανιστούν ως γνήσιοι εκφραστές του εθνικισμού και του ρατσιστικού βόθρου για να αναλάβουν την εξουσία.

Δεν πρέπει να πιαστούμε στον ύπνο! Δεν μπορούμε να δώσουμε την παραμικρή ανοχή σε οποιαδήποτε ναζιστική σφηκοφωλιά. Είτε σαν «εργατικό σωματείο», είτε σαν «αγανακτισμένοι πολίτες» δεν μπορούν να προπαγανδίζουν τα φασιστικά τους οράματα. Η Χρυσή Αυγή δεν θα βρει σε καμιά γειτονιά, με καμιά αφορμή χώρο να σπείρει τη βρωμιά της.

Φέτος ακυρώνουμε τη δημόσια ναζιστική σύναξη των Ιμίων! 

Του χρόνου να μη μαζευτούν ούτε για μνημόσυνο στα γραφεία τους!

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/1 3μμ  πλ. Ρηγίλλης

Αναδημοσίευση από ormantifa.wordpress.com