Βύρωνας: Ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις σε εκλογικά τμήματα

0
194

Στο μυαλό είναι ο στόχος τον νου σου ε….
(κ.γωγου)

Τα ξημερώματα της τετάρτης 16/04/2014 επιτεθήκαμε στο εκλογικό κέντρο του Χ. Γώγου τσιράκι του ασβού της πολιτικής και κομπιναδόρου (απερχόμενου δημάρχου) Ν. Χαρδαλιά, του Μ. Μπαντή εκφραστή της ακροδεξιάς πτέρυγας της Ν.Δ., και του Π. Κονσουλα ”επιφανή επιχειρηματία” και αιώνιου isnogood.

Θρυμματίσαμε και βάψαμε τα εκλογικά μαγαζάκια τους, σαν μια ελάχιστη πράξη εναντίωσης στην προκλητική και εμετική υπερπαραγωγή βιτρίνας και ρεκλάμας την ώρα που χιλιάδες από εμάς ζούμε στο όριο της φτώχειας.

Σε μια συνθήκη που κράτος και κεφάλαιο συνεχίζουν την επέλαση τους, συσσωρεύοντας τον κοινωνικό πλούτο εντείνοντας παράλληλα την καταστολή (αυστηροποίηση του νομοθετικού συστήματος, ποινικοποίηση των αγώνων, δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας).

Για εμάς το διακυβευμα θα παραμείνει μέχρι τέλους, η συνεχής άρνηση και αντίσταση, η επίθεση στα αφεντικά.

Η αβεβαιότητα του σήμερα παγώνει την διάθεση για οποιαδήποτε μορφή αντίδρασης και γεννά την αυταπάτη ότι οι εκλογές θα δώσουν απάντηση στην καπιταλιστική κρίση. Η εκλογική διαδικασία όμως ποτέ δεν έλυσε κανένα πρόβλημα αλλά θα παραμένει το μεγάλο κόλπο εκτόνωσης της οργής, το μέσο ελέγχου της κοινωνίας, η επικύρωση της εκμετάλλευσης.

ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Μπροστά στο ενδεχόμενο η πράξη μας να γίνει κοινωνικά αποδεκτή κομματικοί παράγοντες έσπευσαν να την καταδικάσουν, υπερασπίζοντας έτσι την νομιμότητα, τα συμφέροντα τους και τους θεσμούς της κοινοβουλευτικής Δικτατορίας.

Στις ανακοινώσεις τους, τα καμουφλαρισμένα κομματόσκυλα, μίλησαν για φασισμό και φασιζουσες νοοτροπίες. Ας ανατρέξει κανείς στα ονόματα των υποψήφιων τους αν θέλει να εντοπίσει τους πραγματικούς φασίστες.

«όταν απαγορεύεται η αληθινή αντίδραση η ηθική του δούλου οδηγεί στην μνησικακία» (F.Nietzsche).

Αφιερωμένο στη καθεστωτική Αριστερά, η οποία υπέγραψε πρώτη από όλους δήλωση νομιμοφροσύνης αποποιωντας για άλλη μια φορά τα μέσα του ταξικού αγώνα. Όσο παραμένετε πιστοί στην ψηφοθηρία, τον πόθο για εξουσία και την πολιτική της αφομοίωσης θα μας βρίσκετε απέναντι σας.

Εδώ να ξεκαθαρίσουμε ότι το γραφείο του Α. Κατωτοδη δεν χτυπήθηκε για επιχειρησιακούς λόγους και όχι γιατί τον ξεχωρίζουμε από τους υπόλοιπους.

Η εικόνα του συντρόφου που θρυμματίζει τη σάπια βιτρίνα της εξουσίας δεν πρέπει να τρομοκρατεί κανένα πλην των αφεντικών, αλλά να πυροδοτήσει ένα ντόμινο επιθέσεων ενάντια στα σύμβολα της καταπίεσης.

Αναπτύσσοντας συντροφικές σχέσεις, με το βίωμα να γίνεται το θάρρος μας και η επιτυχία οδηγός για την επόμενη δράση , αποδεικνύουμε ότι η καταστολή δεν είναι αήττητη.

ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΧΥΠΗΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

via athens.indymedia.org