Βόλος: Ενημέρωση απο την καλεσμένη συγκέντρωση στο νοσοκομείο

Περίπου 60 άτομα συμμετείχαν στην συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα, μπροστά από το νοσοκομείο του Βόλου όπου νοσηλεύετε φρουρούμενος.

Η συγκέντρωση καλέστηκε με αφίσα από την πρωτοβουλία αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα. Στήθηκε μικροφωνική, διαβάστηκαν και μοιράστηκαν κείμενα, πεταχτήκαν τρικάκια και γράφτηκαν-φωνάχτηκαν συνθήματα και υπήρξε ενημέρωση από συγγενικά πρόσωπα του απεργού, στο τέλος ακλούθησε πορεία μέσω των οδων Πολυμερή και παραλίας προς το Θόλο.

Η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη καθώς από την προηγούμενη βδομάδα έχει εισαχθεί στην εντατική και βρίσκεται στα όρια νεφρικής ανεπάρκειας. Επίσης και άλλα ζωτικά του όργανα βρίσκονται σε οριακό σημείο. Οι παλινωδίες της δικαστική μαφίας θέτουν σε κίνδυνο την ζωή του απεργού πείνας με προφανή στόχο την κατά παραγγελία (ΗΠΑ, μητσοτακομπακογιανναίων, ΜΜΕ κλπ) εξόντωση του.

Η δημοκρατία εκδικείται όσους δεν σκύβουν το κεφάλι και αντιπαλεύουν την κρατική και καπιταλιστική βαρβαρότητα. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας δεν είναι μόνος .

ΑΜΕΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΒΕΤΟ

πρωτοβουλία αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα , Βόλος, 20/5/19

Πρωτότυπη δημοσίευση 20/05/2019
via athens.indymedia.org

Απαντήστε

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί μπισκότα σε ορισμένες λειτουργίες της ΕντάξειΠληροφορίες