Βόλος: Ανάληψη Ευθύνης

0
189

Το τελευταίο διάστημα βρισκόμαστε παρατηρητές/τριες ενός καλοστημένου παιχνιδιού του συμπλέγματος της δικαστικο-αστυνομικης εξουσίας και του κεφαλαίου που θέτει σε στόχαστρο όλα τα κομμάτια του ανατρεπτικού κινήματος σε όλον τον κόσμο. Από τον ελλαδικό χώρο και τις υποθέσεις της Ηριάνας/Περικλή και του Παναγιώτη Ζ., από την Ιταλία και τους συντρόφους της επιχείρησης scripta manent, μέχρι την Γερμανία και το κλείσιμο του γερμανικού μέσου αντιπληροφόρησης Indymedia, έως την αργεντινή και την Χιλή, μπάτσοι δικαστές και οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι εξαπολύουν ένα κυνήγι με κάθε μέσο που διαθέτουν σε οποιοδήποτε αντιστέκεται στην βαρβαρότητα του καπιταλισμού.

Καταγραφή διευθύνσεων και καταχώρηση προσωπικών στοιχείων στις βάσεις της Κρατικής Ασφάλειας, παρακολουθήσεις κατοικιών και ατόμων, εισβολές σε αυτοοργανωμένους χώρους και ποινικοποίηση συγγενικών και φιλικών σχέσεων. Όλα τα παραπάνω συνθέτουν ένα χαρτί στα χέρια του κράτους για την αποτροπή των ριζοσπαστικών κινήσεων για την δημιουργία μιας κοινωνίας ευυπόληπτων πολιτών, καλοθελητών και ρουφιάνων.

Έτσι, στα πλαίσια της εβδομάδας διεθνούς αλληλεγγύης στους/ις αναρχικούς/ές κρατούμενες/ους, το βράδυ της Τετάρτης 30 Αυγούστου επιτεθήκαμε και βανδαλίσαμε τους τοίχους του κτηρίου των Γενικών Αρχείων του κράτους (παράρτημα νομού Μαγνησίας).

Αλληλεγγύη σε όλα τα έγκλειστα και διωκόμενα συντρόφια σε όλο τον κόσμο.

Άμεση απελευθέρωση της Ηριάννας Β.Λ., του Περικλή και του Παναγιώτη Ζ.

Αλληλεγγύη στους κατειλημμένους χώρους  που αποτελούν τροχοπέδη στους ρυθμούς της κανονικότητας

Αναρχικοί/ές

via athens.indymedia.org