Τρομοκράτες και ληστές είναι τα κράτη και οι καπιταλιστές

0
534

Λάβαμε 17/12/2019

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στην δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού στις 9.00 θα κάνει την προτασή του ο εισαγγελέας της έδρας, για την υπόθεση που τα ΜΜΕ χαρακτήρισαν ως «ληστές του Διστόμου», εναντίον αναρχικών και κοινωνικών κρατούμενων.

Μία δίκη στηριζόμενη στον τρομονόμο, την ποινικοποίηση προσωπικών, κοινωνικών και οικογενειακών σχέσεων και το περιβόητο DNA, στην οποία κατηγορούμενοι/ες είναι οι αναρχικοί Νίκος Μαζιώτης μέλος του Ε.Α., Μάριος Σεϊσιδής, Κώστας Σακκάς, Γρηγόρης Τσιρώνης, Παναγιώτης Ασπιώτης, καθώς και οι κοινωνικοί κρατούμενοι Σπύρος Χριστοδούλου, και Γιώργος Πετρακάκος, η συντρόφισσα του τελευταίου Μαρία Θεοφίλου και δυο οικογενειακοί τους φίλοι. Το κατασκεύασμα αυτό αντιτρομοκρατικής και δικαστικών αρχών προσπαθεί να τεκμηριώσει τον συσχετισμό ότι σε μια σειρά ανεξιχνίαστων ληστειών τραπεζών από το 2006 εμπλέκονται αναρχικοί και “ποινικοί” (συγκοινωνούντα δοχεία) οι οποίοι από το 2012 και μετά εντάσονται στον Επαναστατικού Αγώνα.

Αυτές οι αλχημείες, στόχο έχουν να μεθοδεύσουν την απονοηματοδότηση του πολιτικού χαρακτήρα των ένοπλων οργανώσεων, της πρακτικής της απαλλοτρίωσης τραπεζών, καθώς επίσης και μια προσπάθεια παράτασης της δικαστικής ομηρίας και της φυσικής αιχμαλωσίας των πολιτικών και ανυπόταχτων κοινωνικών κρατουμένων κάτω από τον «αντιτρομοκρατικό» νόμο 187Α.

Απέναντι σε αυτές τις προσδοκίες του κράτους να στήσουμε αναχώματα όσον αφορά τη μόνιμη ομηρία των συντρόφων μας και των ανθρώπων που στέκονται με αξιοπρέπεια ενάντια στο αδηφάγο σύστημα.

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ
ομάδα αντιπληροφόρησης και αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους