Τουρκία: Επιθέσεις των ισλαμοφασιστών μαζί με την αστυνομία

1
706

12:50 Σύμφωνα με πολλές μαρτυρίες από το πρωί του Σαββάτου 16/07 που ανακοινώθηκε η “καταστολή του πραξικοπήματος” των στρατιωτικών φασιστών,  ενάντια στην ισλαμοφασιστική κυβέρνηση υπάρχουν πολλές μαρτυρίες για επιθέσεις της αστυνομίας και του οπαδών του Ερντογάν σε αριστερούς και αναρχικούς στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και σε απλό κόσμο που δεν ακολουθεί τα μουσουλμανικά πρότυπα διαβίωσης. Όλο το βράδυ γίνονταν συγκρούσεις με ένοπλες ομάδες στις γειτονιές  &  όπου κατάφεραν να τους αποκρούσουν. Στόχος ήταν αριστεροί, αναρχικοί, κούρδοι, αλεβίτες, όπως έγιναν και επιθέσεις στα γραφεία του Κουρδικού κόμματος.

Επίσης αναφορές γίνονται για επιθέσεις και σε άλλες πόλεις της Τουρκίας εναντίον σε όποιους θεωρούν αντικαθεστωτικούς καθώς και σε πρόσφυγες (όπου έγινε επίθεση και εμπρησμοί σε γειτονία που μένουν Σύριοι πρόσφυγες).

Θα γίνεται ενημέρωση του άρθρου με ότι νεώτερες πληροφορίες υπάρχουν.

CngzkT3WAAAh97q

Τα παρακάτω κείμενα στάλθηκαν με email στην mpalothia και δημοσιεύονται αυτούσια.

Ο Ερντογάν βιάζεται να εκμεταλλευθεί την χθεσινή απόπειρα πραξικοπήματος των Κεμαλιστών, κάνοντας επίθεση στην Τουρκική και Κουρδική Αριστερά…

Προοδευτικός κόσμος από την Κωνσταντινούπολη κάνει τώρα αναφορές για πορείες φασιστών-οπαδών του Ερντογάν σε αριστερές συνοικίες της Πόλης όπως το Gazi κάνοντας επιθέσεις εναντίον πολιτών!

Αριστεροί και αναρχικοί καλούν τον κόσμο σε αντίσταση στους φασίστες του Ερντογάν, και ήδη υπάρχουν επεισόδια..

Πηγή:http://anemosantistasis.blogspot.gr/2016/07/blog-post_485.html

ΕΚΤΑΚΤΟ -ΕΠΕΙΓΟΝ : Το διαδίδουμε παντού γιατί μόνο η διεθνιστική μας αλληλεγγύη μπορεί να σταματήσει την – αδιανόητης έκτασης – βαρβαρότητα που συμβαίνει τώρα στην Τουρκία.

ΝΥΧΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ απόψε στην συνοικία Γκαζί της Κωνσταντινούπολης!

Η αστυνομία χέρι – χέρι με τον όχλο των ισλαμοφασιστών εισβάλλουν στο Γκαζί απειλώντας με χασαπομάχαιρα!

Από το πρωί σήμερα (16/07) σε ολόκληρη την Τουρκία γυναίκες δέχονται επιθέσεις (ακόμα και βιασμούς) γιατί το ντύσιμό τους δεν ταιριάζει με τα “ισλαμικά πρότυπα”, πολίτες απειλούνται με λιντσάρισμα γιατί τόλμησαν να πιούν μια μπύρα, και γενικότερα έχει ξεκινήσει ένα τεράστιο “κυνήγι μαγισσών” που απειλεί με ατιμωτική θανάτωση οτιδήποτε ξεφεύγει απο τα ισλαμοφασιστικά πρότυπα και επομένως κατά την λογική του “καθεστώτος Ερντογκάν” απειλεί την “μητέρα πατρίδα” !!!!

Τα βίντεο που ήδη κυκλοφορούν στο διαδίκτυο (και που αρνούμαι να αναπαράγω) ξεπερνούν και την πιο αρρωστημένη φαντασία.

Αυτή η απόλυτη ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ που μόλις ξεκίνησε στην Τουρκία, αποτελεί σοβαρότατη απειλή για την ζωή και τον πολιτισμό όλων των ελεύθερων ανθρώπων (όπου γής) και πρέπει να σταματήσει τώρα αμέσως !

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των λαών!

από * https://www.facebook.com/profile.php?id=100002489072247

 

https://twitter.com/DiegoCupolo/status/754425054222516224

https://twitter.com/PregonAcrata/status/754366326156722177

https://twitter.com/em_bernadin/status/754591585590018048

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.