Το (Εκλογικό έτος) 2019 … θα σας μείνει αξέχαστο!!!

Αφού φτωχοποίησαν, αφού κατέστειλαν, αφού μοίρασαν “ελπίδα” αντίστασης, αφού απογοήτευσαν, και την κρίση την βάφτισαν πλέον κανονικότητα,τώρα έρχεται η ώρα όπου το πολιτικό σύστημα θα ζητήσει “υπογραφές συν ευθύνης” για όσα έπραξε, αλλά και νέες “λευκές επιταγές” για τα όσα οδυνηρά έχει σκοπό να εφαρμόσει τα επόμενα χρόνια.

Ετοιμάζουν μια ακόμα παρωχημένη θεατρική παράσταση με απλή εναλλαγή πρωταγωνιστικών ρόλων αλλά και με πρόθυμους γνωστούς κομπάρσους. Όμως αυτή την φορά τα σχέδιά τους θα ναυαγήσουν.

Αυτή την φορά το κάλεσμα για αποχή και πολιτική ανυπακοή θα είναι πιο δυνατό από ποτέ.

Αυτή τη φορά το πολιτικό μας μήνυμα θα φτάσει σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε εργασιακό και εκπαιδευτικό χώρο.

Αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για αποχή με πολιτικούς όρους και όχι μόνο ιδεολογικούς.

Αυτήν τη φορά η αποχή θα έχει όρους πλειοψηφίας και θα γίνει κίνημα ανατροπής και αντίστασης για την επόμενη μέρα.

Αυτήν τη φορά το κίνημα αποχής και πολιτικής ανυπακοής θα είναι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων.

Ως Πρωτοβουλία για την Εκλογική Απεργία δηλώνουμε πανέτοιμοι να κάνουμε πράξη όλα τα παραπάνω, όποια χρονική στιγμή επιλέξουν, διαθέτοντας βασικό πλάνο δράσεων (το οποίο είναι πάντα ανοιχτό σε συλλογικότητες που ακόμα δεν έχουμε συναντήσει, για συνδιαμόρφωση), οργάνωση, και πολλή θέληση.

Καλούμε όλους όσους δεν έχουμε έρθει σε επαφή να επικοινωνήσουν μαζί μας για την ενδυνάμωση του εγχειρήματος.

Ένα πολύμορφο ψηφιδωτό προταγμάτων και δράσεων θα απλωθεί σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την κοινωνική και πολιτική απονομιμοποίηση ενός σάπιου και τοξικού πολιτικού συστήματος. Καλή χρονιά!!!!

Πρωτοβουλία για την Εκλογική Απεργία

via Εκλογική Απεργία

Απαντήστε

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί μπισκότα σε ορισμένες λειτουργίες της ΕντάξειΠληροφορίες