Θεσσαλονίκη: Προοδευτική Τούμπας – St.Pauli (2.alte herren) – Αντιφασιστικός Φιλικός Αγώνας

0
205

Είμαστε έτοιμοι! Εδώ και καιρό περιμένουμε αυτή την ημέρα και να που έμειναν λίγες για να δούμε από κοντά την αγαπημένη μας ομάδα, εδώ στα μέρη μας, στην Θεσσαλονίκη.

Στιγμές από τις λίγες, που μάλλον θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό μας. Η Ερασιτεχνική St. Pauli (2.Alte Herren) έρχεται για μια και μοναδική ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ αναμέτρηση με την Προοδευτική Τούμπας, το Σάββατο (14/6) στις 18.30 στο γήπεδο της Τριανδρίας. Και φυσικά εμείς θα είμαστε εκεί!

Με την κερκίδα μας, τα πανό μας, τα συνθήματά μας, να στηρίξουμε την αγαπημένη μας ομάδα σ’ αυτό το παιχνίδι, απέναντι σε έναν εξίσου πολύ σημαντικό αντίπαλο. Εξάλλου αυτός ο τεράστιος σύλλογος είναι πάνω από οποιοδήποτε πρόσωπο και για εμάς, όποιος και να φορούσε την καφέ φανέλα θα ήταν το ίδιο και το αυτό!

Τραγούδι λοιπόν, παιχνίδι, μηνύματα, όλα σε ένα κράμα σπάνιων στιγμών που αναμένεται να ζήσουμε εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Και φυσικά πολύ σημαντική στιγμή και για το St. Pauli Thessaloniki Club, το οποίο ένα χρόνο και κάτι μετά την ίδρυσή του, είναι έτοιμο να ανταποδώσει την φιλοξενία που ζήσαμε και εμείς τον περασμένο Μάρτιο στο Αμβούργο στους εκπροσώπους της ομάδας.

Μάλιστα κατόπιν αιτήματος που δεχθήκαμε, είναι κάτι παραπάνω από πιθανό το ενδεχόμενο να ενισχύσουμε και εμείς την προσπάθεια, με παίκτες που θα φορέσουν τη φανέλα και θα αγωνιστούν για αυτόν τον τεράστιο σύλλογο.

Η μαζική προσέλευση θεωρείται από όλους δεδομένη, καθώς τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν κάθε μέρα και αυτό που ελπίζουμε είναι ότι για όλους μας θα είναι μια σπάνια εμπειρία. ΌΛΟΙ ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ  18.30 

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΣ Vs ST PAULI (2. Alte Herren)

Αναδημοσίευση από : stpaulithess.wordpress.com

Το Σάββατο 14/6 στις 18:30 στο γήπεδο της Τριανδρίας, θα πραγματοποιηθεί αντιφασιστικός φιλικός αγώνας μεταξύ της αυτοοργανωμένης ποδοσφαιρικής ομάδας της Προοδευτικής Τούμπας με μια από τις ερασιτεχνικές ομάδες του αντιφασιστικού συλλόγου του Αμβούργου, την St. Pauli. Συγκεκριμένα θα δούμε την 2. Alte Herren, με παίκτες ηλικίας 32-45.

Μαζευόμαστε στην Τριανδρία για να φωνάξουμε πως οι ναζί δεν έχουν καμία θέση στον πλανήτη, πως ο φασισμός δεν έχει καμία θέση στις γειτονιές και τις κερκίδες μας. Μαζευόμαστε για να ευχαριστηθούμε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να δείξουμε την εναντίωση μας στην σύγχρονη μορφή του αθλήματος, αυτή της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης, του ελέγχου και της καταστολής.

Μετά το παιχνίδι θα ακολουθήσει φαγοπότι στο στέκι της ομάδας το Κοινωνικό Κέντρο Αγώνα Τούμπας – Σινιόσογλου 22 Κάτω Τούμπα

Χάρτης για το γήπεδο και το στέκι.

Αναδημοσίευση από: proodeutikitoumpas.gr

1613797_517901598316524_3711554254658133532_n