Θεσσαλονίκη: Παρεμβάσεις για τους αιχμαλώτους Γ. Μιχαηλίδη & Θ. Μαυρόπουλο

0
565

Λάβαμε 29/05/2019

Παρεμβάσεις με πανό και σπρέυ, για τους αιχμαλώτους πολέμου Γ. Μιχαηλίδη και Θ. Μαυρόπουλο, στην Άνω Πόλη, στις 40 εκκλησιές και στα ανατολικά.

Στις 11/4 η εισαγγελέας επόπτης των αγροτικών φυλακών Τίρυνθας, Παναγιωτοπούλου αποφάσισε την αναστολή των εκπαιδευτικών αδειών του αναρχικού Γ. Μιχαηλίδη, αλλά και την αναβολή εξέτασης του αιτήματος για την χορήγηση παρόμοιων αδειών, στον αναρχικό Θ. Μαυρόπουλο. Ακόμη, στο Μαυρόπουλο δεν προσμετράται κανένα ‘ευεργετικό μέτρο’, παρόλου που βρίσκεται σε αγροτικές φυλακές, ενώ έχει περιοριστεί η δυνατότητα του για ελεύθερα επισκεπτήρια και δεν του επιτρέπεται η πρόσβαση σε Η/Υ. Επιπλέον, η Παναγιωτοπούλου προειδοποίησε τους συντρόφους για πιθανή μεταγωγή στις δικαστικές φυλακές Ναυπλίου.

Για ακόμη μια φορά, φαίνεται πως το κράτος και τα τσιράκια του θα επιστρατεύσουν κάθε μέσο εναντίον των επαναστατών. Πρέπει, όμως, επιτέλους να καταλάβουν πως όσα σχέδια και να κάνουν, εμείς θα είμαστε πάντα εδώ για να τους τα χαλάμε. Στον πόλεμο αυτό, με τη σκέψη και τη δράση μας βρισκόμαστε πλάι στους αιχμάλωτους πολέμου. Ατσαλώνοντας τις συνειδήσεις μας, θρυμματίζουμε σε χίλια κομμάτια το φόβο της καταστολής . Εφευρίσκουμε τρόπους να αμυνθούμε, αλλά και τα μέσα για να επιτεθούμε.

Δράση καθημερινή, αδιάκοπη ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας, μέχρι το γκρέμισμα και του τελευταίου κελιού/κλουβιού, μέχρι να είμαστε όλοι ελεύθεροι.

ΣΥΝΕΧΗΣ, ΣΥΝΕΠΗΣ, ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΟΡΦΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΔΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ Γ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΚΑΙ Θ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ

Συνέλευση Αναρχικών Ενάντια στην Κοινωνική Μηχανή
[email protected]
saekm.espivblogs.net