Θεσσαλονίκη: Ανάληψη ευθύνης για εμπρηστική επίθεση

Το τελευταίο διάστημα έχουμε δει όλο και περισσότερα έργα να απλώνονται στο κέντρο της πόλης. Τα έργα αυτά αποτελούν κομμάτια της διαδικασίας εξευγενισμού που επιχειρείται για να έρθει η πόλη ένα βήμα πιο κοντά στα σχέδια της εξουσίας. Δήμος και κατασκευαστικές εταιρείες επανασχεδιάζουν τον χώρο με σκοπό την προσέλκυση τουριστών, την κυκλοφορία περισσότερου χρήματος και την αναβάθμιση της επιτήρησης και του ελέγχου.

Βλέποντας την αλλαγή που επιχειρείται αποφασίζουμε να μην καθίσουμε άπραγοι αλλά να επιτεθούμε σε ότι μας αφαιρεί ζωτικό χώρο. Έτσι το βράδυ της Δευτέρας 4/3 επιτεθήκαμε με φωτιά σε δύο μηχανήματα του εργοτάξιου που βρίσκεται απέναντι από το νοσκοκομείο Άγιος Δημήτριος.

Η πόλη είναι ένα πεδίο όπου μαίνεται ένας πόλεμος ανάμεσα σε αυτούς που εξουσιάζουν και αυτούς που αντιστέκονται. Με μικρές ενέργειες και σαμποτάζ μπορούμε να γίνουμε επικίνδυνοι για τα σχέδιά τους. Μελετώντας τον τρόπο με τον οποίο η εξουσία οργανώνει την κυριαρχία της, μπορούμε να βρούμε τα τρωτά της σημεία και να την χτυπήσουμε. Φωτιά στον κόσμο της εξουσίας Αλληλεγγύη με τους αιχμαλώτους που επέλεξαν τον δρόμο της άμεσης επίθεσης

Αναρχικοί/αναρχικές

via athens.indymedia.org

Απαντήστε

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί μπισκότα σε ορισμένες λειτουργίες της ΕντάξειΠληροφορίες