Στις 12/4/2019 συνεχίζεται το Εφετείο της 2ης δίκης του Επαναστατικού Αγώνα

0
200

Λάβαμε 09/04/2019

Την Παρασκευή 12 Aπριλίου στις 9:30 στο δικαστήριο των φυλακών Κορυδαλλού συνεχίζεται το Εφετείο της 2ης δίκης του Επαναστατικού Αγώνα με την ολοκήρωση των αγορεύσεων από τους συνηγόρους υπεράσπισης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο εισαγγελέας πέρα από τις προτάσεις του για τις ποινές που ακούγονται και στα ηχητικά που έχουμε από καιρό δημοσιοποιήσει, κατά τη διάρκεια της αγόρευσής του παραδέχτηκε ότι οι ενέργειες του Επαναστατικού Αγώνα – ΚΟΜΑΝΤΟ ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΟΥΝΤΑΣ στην ΤτΕ – Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα – ΔΝΤ συγκαταλέγεται σε μια γκάμα ενεργειών που μπορούσαν να επιφέρουν την ανατροπή – καταστροφή θεμελιωδών καθεστωτικών δομών – πολιτικών και οικονομικών και να επιφέρουν πλήγματα στην οικονομία, τον τουρισμό και τις επενδύσεις.

Με την εισαγγελική πρόταση είναι εμφανής η πολιτική σκοπιμότητα έτσι ώστε να διατηρηθεί η εσχάτη των ποινών, η ισόβια κάθειρξη για τον Νίκο Μαζιώτη για την βομβιστική ενέργεια του Επαναστατικού Αγώνα ενάντια στα μνημόνια και στους 2 από τους 3 θεσμούς της τρόικας, ΤτΕ – ΕΚΤ – ΔΝΤ στις 10/4/2014. Στην επόμενη συνεδρίαση (θα ενημερώσουμε σχετικά για την ημερομηνία) θα εκδοθεί η απόφαση του Εφετείου.

Αλληλέγγυες/οι στον Επαναστατικό Αγώνα