Στηρίζουμε το κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης στις φυλακές Θήβας

Κυριακή 23/2

Λάβαμε 21/02/2020

Στηρίζουμε το κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης στις φυλακές Θήβας όπου κρατείται η Κ. Αθανασοπούλου την Κυριακή 23/2.

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, στην Αγία Παρασκευή συλλαμβάνονται η Κ. Αθανασοπούλου, ο Γ. Μιχαηλίδης και η Δ. Βαλαβάνη. Οι δύο πρώτοι όντας φυγάδες, ενώ η τελευταία με τη βαρύτατη κατηγορία της συντρόφου του Γιάννη.

Για άλλη μια φορά ερχόμαστε αντιμέτωποι με το ενορχηστρωμένο και χιλιοπαιγμένο έργο της κυβέρνησης, των μπάτσων και των ΜΜΕ.
Θριαμβολογούν για την μεγάλη επιτυχία αποκατάστασης της τάξης. Αφού απέτυχαν σε όλους τους τομείς, δεν τους μένει κάτι άλλο πέρα από το να εξαπολύσουν το μένος τους σε ό,τι απειλεί την κυριαρχία τους, μετατρέποντας ταυτόχρονα την καταστολή σε θέαμα προς τέρψη των υποστηρικτών τους. Αυτό έρχεται να επαληθευτεί και από τον τρόπο που τα ΜΜΕ μετέδωσαν την είδηση κάνοντας λόγο για την εξάρθρωση μιας νέας οργάνωσης, για επικείμενα χτυπήματα, για υποτιθέμενες ληστείες για τις οποίες δεν έχουν στοιχειοθετηθεί κατηγορίες, καθώς και για γιάφκες μέσα στις οποίες βρέθηκαν αντικείμενα που ο καθένας θα μπορούσε να έχει στο σπίτι του.

Σε μια περίοδο ακραίας εγχώριας, αλλά και παγκόσμιας, ανθρωπιστικής κρίσης το κράτος χρησιμοποιεί την καταστολή με σκοπό να ισοπεδώσει την οποία αντίσταση, να τιμωρήσει όσους αγωνίζονται, να φυλακίσει όσους δεν μπορει να αφομοιώσει, να συνθλίψει αυτούς και αυτές που ακόμα ονειρεύονται να ζήσουν με αξιοπρέπεια και ελευθερία.

Έγκλειστοι και ελεύθεροι χωριζόμαστε από μια λεπτή γραμμή. Γνωρίζουμε καλά την τρομοκρατία που υφίστανται οι σύντροφοι μας ώστε να θεωρήσουν πως ο αγώνας τους ήταν άσκοπος. Πως ο αγώνας τους ήταν ατελέσφορος.

Δηλώνουμε ανοιχτά πως ο αγώνας μας δεν είναι ατελέσφορος. Βρισκόμαστε όπου βρίσκονται τα αδέλφια μας και δηλώνουμε απερίφραστα την αλληλεγγύη μας σε όσους αγωνιστές επέλεξαν το δύσβατο μονοπάτι της παρανομίας.

Δύναμη στους αναρχικούς επαναστάτες Κ. Αθανασοπούλου, Γ. Μιχαηλίδη, Δ. Βαλαβάνη.

Κανένας μόνος του στα χέρια του κράτους.

Μέχρι το γκρέμισμα κάθε κέντρου κράτησης και φυλακής.

Αναρχική Συλλογικότητα ΜΑΣΟΒΚΑ
Εξέγερση για την κοινωνική επανάσταση, την αναρχία και τον ελευθεριακό κομμουνισμό.

 

Απαντήστε

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί μπισκότα σε ορισμένες λειτουργίες της ΕντάξειΠληροφορίες