Στέκι la rage, Βέροια: Αντιεκλογική αφίσα

Το έχουμε ξαναπεί. Για εμάς η συμμετοχή στις εκλογές είναι η διαιώνιση της ανάθεσης των υποθέσεων μας σε άλλους, της απάθειας, του βολέματος, της απραξίας.

Όλα προϋποθέσεις για τη διατήρηση του υπάρχοντος συστήματος εκμετάλλευσης και αποκτήνωσης. Η ψήφος δεν είναι τίποτε άλλο δηλαδή, από την ανανέωση της πίστης σου στο σάπιο σύστημα. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τη λογική της ψήφου «τιμωρίας», αφού και πάλι αναθέτεις σε άλλους να αποφασίζουν για εσένα, χωρίς την παραμικρή σου συμμετοχή.

Ουσιαστικά δηλαδή η ψήφος είναι ΑΠΟΧΗ από τα κοινά και όχι συμμετοχή, όπως θέλουν διακαώς να σε πείσουν. Γιατί συμμετοχή δεν είναι να ρίχνεις το ψηφαλάκι σου κάθε 4 χρόνια σε κάτι θλιβερούς υπηρέτες του συστήματος, που δεν έχουν ουδεμία θέληση να αλλάξουν τον κόσμο αλλά αντιθέτως ζουν ως γνήσια παράσιτα από το υπάρχον.

Συμμετοχή στα κοινά είναι οι συνελεύσεις στις γειτονιές και τα στέκια, η απόδραση από την μιζέρια και την εξατομίκευση, ο ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ενάντια στην αθλιότητα που ζούμε, ενάντια σε κράτος και καπιταλισμό, ενάντια στην ψευδαίσθηση της δημοκρατίας, ενάντια στον κομματικό και φασιστικό συρφετό.

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!

ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ

στέκι la rage

via athens.indymedia.org

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί μπισκότα σε ορισμένες λειτουργίες της ΕντάξειΠληροφορίες