Σχετικά με τους πρόσφατους τραμπουκισμούς των ΔΕΛΤΑ στα Εξάρχεια

Αυτές τις μέρες, ως συνέλευση του Αστέρα Εξαρχείων, οργανώνουμε συλλογή τροφίμων και άλλων προϊόντων για να συνδράμουμε στο έργο που επιτελεί η κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος».

Πήραμε αυτή την πρωτοβουλία, καθώς γνωρίζουμε ότι λόγω των πρωτόγνωρων καταστάσεων που ζούμε, στους ήδη πολλούς συνανθρώπους μας με μηδενικό εισόδημα και χωρίς βοήθεια από οποιονδήποτε φορέα προστέθηκαν ακόμη περισσότεροι. Αποτέλεσμα που δυστυχώς ήταν αναμενόμενο από τη στιγμή που η κυβέρνηση επιλέγει να χρηματοδοτήσει ιδιωτικές κλινικές και Μ.Μ.Ε. εις βάρος όσων έχουν πραγματικά ανάγκη. Η ανταπόκριση του κόσμου, μέχρι στιγμής, είναι πολύ ικανοποιητική.

Αυτό που δεν είναι ικανοποιητικό, αλλά δυστυχώς είναι αναμενόμενο για όσους γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, είναι η αντιμετώπιση που τυγχάνουν τα μέλη της συνέλευσης του Αστέρα Εξαρχείων από τα σκυλιά του καθεστώτος. Έτσι κατά τις ώρες που γίνεται η παράδοση των προϊόντων στο αποθηκάκι του Αστέρα Εξαρχείων, περνάνε μπάτσοι της ομάδας ΔΕΛΤΑ και εκτοξεύουν απειλές του τύπου «θα σας τελειώσουμε» κλπ. Επίσης τραμπουκίζουν και αλληλέγγυο κόσμο που φέρνει προϊόντα για την κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος» στο αποθηκάκι.

Ξεκαθαρίζουμε προς όλους τους υπεύθυνους ότι οι απειλές δε μας αγγίζουν και δεν πρόκειται να σταματήσουμε τις δράσεις αλληλεγγύης.

Αστέρας Εξαρχείων

Ελευθερία – Αλληλεγγύη – Αυτοοργάνωση

via Αστέρας Εξαρχείων official

Απαντήστε

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί μπισκότα σε ορισμένες λειτουργίες της ΕντάξειΠληροφορίες