Πρωτοβουλία εργαζομένων/ανέργων στα νότια: Απεργία Πέμπτη 26 Νοέμβρη

0
1892

Λάβαμε 25/11/2020 από prwterganenotia.wordpress.com

Πέμπτη 26 Νοέμβρη 2020 :: Απεργία!

Για την Πέμπτη 26 Νοέμβρη 2020 έχει κηρυχθεί απεργία από μια σειρά από εργατικά σωματεία και εργατικά κέντρα-ομοσπονδίες (ανάμεσα στα οποία και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας) και την ΑΔΕΔΥ. Μια από τις κύριες αιχμές της απεργίας αυτής είναι είναι το νέo αντεργατικό νομοσχέδιο Βρούτση, το οποίο πρόκειται να κατατεθεί προς ψήφιση στο αμέσως επόμενο διάστημα, ως μια συνέχεια της συνολικής αντεργατικής και αντικοινωνικής πολιτικής της κυβέρνησης, που όλους τους προηγούμενους μήνες εκφράζεται μέσα από μια πληθώρα διαταγμάτων, απαγορεύσεων και άλλων κινήσεων αυταρχισμού στο πλαίσιο δήθεν της «προστασίας» μας από την covid-19. Την ίδια ώρα δε γίνεται καμιά ουσιαστική κίνηση από την πλευρά της κυβέρνησης για την προστασία της υγείας μας…

Η ουσιαστική συμμετοχή στην απεργία αυτή και στις -υπό κυβερνητική απαγόρευση- απεργιακές κινητοποιήσεις είναι ένα από τα αρκετά βήματα που καλούμαστε να κάνουμε, προκειμένου να υπερασπιστούμε τα ταξικά συμφέροντα, τα εργατικά δικαιώματα, τις ανάγκες, τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας!

> Η πρόσφατη αφίσα της Πρωτοβουλίας εργαζομένων/ανέργων στα νότια που έχουμε ξεκινήσει να κολλάμε έξω από χώρους δουλειάς και άλλα σημεία των γειτονιών μας:

Επόμενη συνέλευση :: Πέμπτη 3/12, 9μμ
https://prwterganenotia.wordpress.com/2020/11/24/3-12-20/

___

Πρωτοβουλία εργαζομένων/ανέργων στα νότια

https://prwterganenotia.wordpress.com/ | [email protected]