Πορτο Ράφτη: Αντιφασιστική παρέμβαση

και έκφραση αλληλεγγύης σε Σακκά, Δημητράκη, Συριανού

Φασίστες ούτε στο Πόρτο Πάφτη ούτε κ πουθενά.
Αλληλεγγύη σε Σακκά, Δημητράκη, Συριανού

Λάβαμε 30/06/2019

Μετα απο εμφάνιση φασιστών τις χ. α με τρικάκια κ σπρέυ στο Πόρτο Ράφτη  και ύστερα από επιθυμία συντρόφων, επισκεφτήκαμε το συγκεκριμενο μέρος έτσι ώστε με την φυσική μας παρουσία, να στείλουμε το μνμ πως τα απολειφάδια του ναζιστικού παρελθόντος δεν θα βρουν πουθενά ούτε πεδίο αλλά ούτε υσυχία να δρουν ελέυθεροι.

Επιλέξαμε τη μέρα σαββατο κ ώρα αιχμής 17.00 το απόγευμα καθώς σφύζει από κόσμο λόγω εποχής,πρώτον,το μύνημα να είναι ξεκάθαρο προς κάθε κατέυθυνση και δέυτερον μήπως είμασταν τυχεροί και εκείνοι άτυχοι κ έπεφταν πάνω μας.Αλλά που τέτοια τύχη,αφού τέτοια είναι η φανερή τους παρουσία. Επίσης, η παρέμβαση μας είχε στόχο κάθε λογής προεκλογική και μη, φασιστική προπαγάνδα.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΟΥΤΕ Κ ΠΟΥΘΕΝΑ.

σ/σσες-σ/φοι α.ο.maroons

Παράλληλα θα θέλαμε να εκφράσουμε την αλληλεγύη και την στήριξη μας στους συντρόφους Γιάννη Δημητράκη και Κώστα Σακκά που βρίσκονται αιχμάλωτοι στα χέρια του κράτους .Στις 12/6/2019 οι σύντροφοι Γιάννης Δημητράκης , Κώστας Σακκάς αλλά και η συντρόφισσα Δήμητρα Συριανού έκαναν αυτό που θα πρέπει να κάνει κάθε Αναρχικός αλλά και κάθε καταπιεσμένος.

Πραγματοποίησαν απαλλοτρίωση σε χρηματαποστολή στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με στόχο να πάρουν πίσω ένα μέρος απ αυτά που το κράτος έχει αρπάξει.

Όμως για εμάς , η εκδικητικότητα του κράτους ενάντια στους συντρόφους δεν είναι επίδειξη δύναμης αλλά δείγμα αδυναμίας και φόβου .Γι αυτό χρειάζονται έναν στρατό από μπάτσους , γι αυτό οργανώνουν μεθοδέυσεις και διαμορφώνουν άθλιες και ειδικές συνθήκες κράτησης παραβιάζοντας ακόμα και τους ίδιους τους νόμους τους που υποτίθεται ότι υπηρετούν.

Δεν δίνουμε δεκάρα για τους νόμους τους. Όλα τα παραπάνω όμως δείχνουν ξεκάθαρα την εκδικητική μανία του κράτους ενάντια στους συντρόφους.Γι αυτό και οι δικαστές μαζί με την αντιτρομοκρατική έχουν διαμορφώσει »ειδικές συνθήκες αιχμαλωσίας» και βρίσκονται σε συνεργασία με τους ρουφιάνους των ιδιωτικών ΜΜΕ αλλά και με το κρατικό φερέφωνο του Συριζα.

Παρά την βία που ασκούν, εξουσία, ΜΜΕ και δικαστές, κατά βάθος φοβούνται και γι αυτό χρειάζονται όλα αυτά, για να προστατευθούν από εκείνους που αγωνίζονται αλλά και να αποτρέψουν χιλιάδες άλλους απ το να το κάνουν. Η στάση και η δράση των Δημητράκη-Σακκά-Συριανού, είναι παράδειγμα για όλους μας. Είναι η θεωρία στην πράξη.

Το σύνθημα και το χρέος μας είναι ένα :

ΕΠΙΘΕΣΗ-Τρομοκράτες και Ληστές είναι η οι Μπάτσοι, οι εισαγγελείς και οι Εξουσιαστές.

Αναρχική ομάδα maroons.
Επικοινωνία με την ομάδα maroons@riseup.net

Απαντήστε

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί μπισκότα σε ορισμένες λειτουργίες της Εντάξει Πληροφορίες