Αρχική » Antifa » Περιστέρι: Αντιφασιστική παρέμβαση 05/05

Περιστέρι: Αντιφασιστική παρέμβαση 05/05

Το Σάββατο 5/5 πραγματοποιήσαμε αντιφασιστική παρέμβαση στο Περιστέρι καλώντας την γειτονιά στην προσεχή αντιπολεμική διεθνιστική εκδήλωση 12/5 στην Πετρούπολη (6 μμ, Πολιτιστικό Κέντρο Πετρούπολης, Εθνικής Αντιστάσεως 61) που συνδιοργανώνουμε στα πλαίσια διεθνιστική πρωτοβουλίας με άλλες οργανώσεις. Διακινήσαμε το 9ο τέυχος  “Αντιφασιστική Φρουρά” και συνομιλήσαμε με τον κόσμο καταθέτοντας το πολιτικό μας σκεπτικό με βάση το διεθνισμό και την αλληλεγγύη ανάμεσα στους λαούς. Όσο κι αν προσπαθούν οι καπιταλιστές, οι τράπεζές τους και το πολιτικό τους σύστημα να μας αποπροσανατολίσουν από τα προβλήματα που δημιούργησε η δικιά τους κρίση σε εργαζόμενους, νεολαία και συνταξιούχους με πρόσχημα τους εθνικούς ανταγωνισμούς, τα εθνικιστικά συλλαλητήρια για τη Μακεδονία και τους έλληνες αξιωματικούς που εισέβαλαν σε τούρκικο έδαφος, τόσο το ταξικό κίνημα οφείλει να δώσει τη δική του διεθνιστική απάντηση. Δε θα αφήσουμε να μας βάλουν να σφαχτούμε μεταξύ μας. Όχι στον εθνικισμό και την πολεμοκαπηλεία. Οι εχθροί μας δεν είναι οι λαοί της Τουρκίας και της Μακεδονίας. Οι εχθροί μας βρίσκονται στην ίδια μας τη χώρα είναι οι Έλληνες καπιταλιστές, η Ευρωπαϊκη Ένωση και το ΝΑΤΟ.

Καμία σπιθαμή γης στις ναζιστικές γκρούπες που οργάνωσαν το φασιστικό πογκρόμ στη Λέσβο και έκαψαν τη Λιμπερτάτια στη Θεσσαλονίκη. Καλούμε στην Διεθνιστική Αντιφασιστική συγκέντρωση την Κυριακή 13/5, 1μμ στην πλατεία Συντάγματος.

Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

Δείτε επίσης

Αθήνα: Τουρνουά Ποδοσφαίρου στο Λόφο του Στρέφη με μουσική, φαγητό και ποτό

Για εμάς η εκκένωση και κατεδάφιση του κατειλημμένου γυμναστηρίου είναι μια ξεκάθαρη επίθεση σε εκείνους και εκείνες που δεν χωράνε στον κανιβαλιστικό κόσμο της εξουσίας, που προσπαθούν μέσω της αυτοοργάνωσης να αντιπροτάξουν έναν άλλον τρόπο ζωής και εναντιώνονται στο κράτος και το κεφάλαιο. Οι καταλήψεις είναι δομές αντίστασης, κάλυψης αναγκών και βάσεις ενός πολύμορφου α/α κινήματος και θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο, ότι θα διεκδικούμε τον ζωτικό χώρο με κάθε διαθέσιμο μέσο.

Αφήστε μια απάντηση