Παρέμβαση των πολιτικών κρατουμένων από την Τουρκία H. Secer και H. Kizilka

0
969

Λάβαμε 21/10/2020

Στη “Συγκέντρωση αλληλεγγύης ενάντια στην κατασταλτική πολιτική του κράτους στις φυλακές” που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στον Κορυδαλλό παρέμβηκαν με ηχητικό μήνυμα οι πολιτικές κρατούμενες από την Τουρκία Hazal Secer και Harika Kizilkay.

Ακολουθεί η απομαγνητοφώνηση του ηχητικού που έστειλαν οι συντρόφισσες:

Γεια σας. Σας χαιρετάμε όλους και όλες. Καλωσήρθατε και ευχαριστούμε για την αλληλεγγύη σας. Τέτοιες κινήσεις, όπως η σημερινή συγκέντρωση, ενδυναμώνουν τον αγώνα εντός και εκτός των τειχών, καθώς μέσα κι έξω από τις φυλακές οι κατασταλτικοί μηχανισμοί επιτίθενται στους αγωνιστές και στις αγωνίστριες με αμείωτη ένταση με απώτερο σκοπό την παράδοση των επαναστατών και των επαναστατριών.

ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΣΤΕ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Την περίοδο όπου ξεκίνησαν οι εισβολές – έφοδοι των ανδρείκελων της αστυνομίας στο κελί μας, εμείς βρισκόμασταν σε κυκλική απεργία πείνας για 1 μήνα, ως ένδειξη αλληλεγγύης στους συντρόφους και τις συντρόφισσές μας που διεξήγαγαν στην Τουρκία την μεγάλη Αντίσταση της απεργίας πείνας μέχρι θανάτου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που δεχόμαστε τέτοιες εκδικητικές επιθέσεις, αλλά όσο και να προσπαθούν δεν μπορούν να κάμψουν το ηθικό και την Αντίσταση μας. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 4 μέρες απεργία πείνας ο σύντροφός μας Sadi Naci Ozpolat, που κρατείται στις φυλακές Διαβατών με τα εξής αιτήματα:

Να μην του σκίζουν τα βιβλία και να του παραδίδουν το ταχυδρομείο που του αποστέλλεται χωρίς λογοκρισία.

Να του επιτραπεί επισκεπτήριο με ένα φιλικό του πρόσωπο, καθώς δεν έχει οικογένεια στην Ελλάδα.

Οι επαναστάτες δεν παραδίδονται, συνεχίζουν την αντίσταση μέσα και έξω από τις φυλακές

Τη Δευτέρα θα ξεκινήσουμε απεργία πείνας, και οι υπόλοιποι 10 σύντροφοι και συντρόφισσες που βρισκόμαστε πολιτικοί κρατούμενοι/ες για την ίδια υπόθεση, δείχνοντας την αμέριστη αλληλεγγύη μας στον σύντροφο μας Sadi Ozpolat, μέχρι να επιτευχθούν τα πλήρως υλοποιήσιμα και δίκαια αιτήματά του, γνωρίζοντας πως ο αγώνας ενάντια στο φασισμό και την αδικία δε γνωρίζει σύνορα.

ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ

ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ

Ευχαριστούμε

Hazal Secer

Harika Kizilkaya