Η.Π.Α.: Δήλωση της αναρχικής κρατούμενης Jennifer Gann για την 11η Ιουνίου

1
232

jg

Ευχαριστώ για τη δημοσίευση της ανακοίνωσής μου για την 11η Ιουνίου 2016,  Ημέρα Αλληλεγγύης στους Μακροχρόνια Αναρχικούς Κρατούμενους. Καταρχάς ως επαναστάτρια κρατούμενη και τρανσέξουαλ γυναίκα που βρίσκεται στη φυλακή στην Καλιφόρνια για 26 χρόνια, πραγματικά εκτιμώ την αλληλεγγύη και τη στήριξη του αγώνα μου από συντρόφισσες και συντρόφους στο εξωτερικό.

Την πρώτη φορά που ήρθα σε επαφή με αναρχικές ιδέες ήμουν ένα νέο πανκ παιδί στα 80s . Όμως δεν ανήκα από πάντα στο χώρο της αναρχίας. Είχα μια χριστιανική ανατροφή σε ένα περιβάλλον που αποτελούνταν κυρίως από λευκούς ρατσιστές στα προάστια έξω από το Λος Άντζελες στην Νότια Καλιφόρνια και είχα συσχετιστεί με skinheads και συμμορίες των λευκών στις φυλακές.

Ακόμα, δεν μπήκα στη φυλακή λόγω επαναστατικών δράσεων αλλά λόγω της συμμετοχής μου σε ένοπλη ληστεία με κάποιους φίλους το 1990. Ήμασταν απλά νεαρά άτομα που αλητεύαμε στο δρόμο. Τότε μου δόθηκε η ποινή επτά ετών.

Η πολιτικοποίησή μου έλαβε χώρα μετά τη συμμετοχή μου στην απεργία πείνας στη φυλακή Folsom το 1991. Το 1992 ξεκίνησα ένα μακροχρόνιο αγώνα ενάντια στη διοίκηση της φυλακής και τα βασανιστήρια. Αυτό συντέλεσε στην πολλαπλή αύξηση της ποινής μου για διάφορες  επιθέσεις: εναντίον δεσμοφύλακα, εναντίον μέλους της διοίκησης της φυλακής και εναντίον  εισαγγελέα στο Σακραμέντο. Οι προσαυξήσεις στην ποινή κυμαίνονται από 16 χρόνια μέχρι 25 εως ισόβια. Από το 1994 μέχρι το 2004  βίωσα την απομόνωση στη φυλακή Pelican Bay για 11 χρόνια.

Πριν από αρκετά χρόνια όταν βγήκα από την απομόνωση στο Pelican Bay αποκύρηξα όλους τους προηγούμενους συσχετισμούς που είχα στο παρελθόν με ρατσιστές και τότε στοχοποιήθηκα από τη συμμορία Aryan Brotherhood. Κι ενόσω εξελισσόμουν πολιτικά στην Αντίσταση Κρατουμένων, ανακοινωσα την ταυτότητά μου ως τρανς γυναίκα το 2007. Ολοκλήρωσα την αλλαγή φύλου, ξεκίνησα ορμονική θεραπεία και έγινα μέλος μιας μαοϊκής φράξιας που ασχολείται με την αλληλεγγύη στους κρατουμένους. Ως άτομο που για πολύ καιρό έτρεφε συμπάθεια στο αναρχικό κίνημα, δεν μπόρεσα να αποδεκτώ τις μαοϊκές προσδοκίες για κρατική εξουσία και το όραμα για ”δικτατορία του προλεταριάτου” αφού αυτά οδηγούν σε περεταίρω καταπίεση.

Το 2010 έγινα μέλος της οργάνωσης Black & Pink και αποτέλεσα ηγετικό μέλος για 5 χρόνια. Αυτό με οδήγησε στην εξεγερσιακή αναρχία και την τρανς φεμινιστική οργάνωση Aμαζόνες.

Το 2011 συμμετείχα στην μαζική απεργία πείνας στην Καλιφόρνια για τη λήξη της απομόνωσης με μία 23ωρη απεργία πείνας ως ένδειξη αλληλεγγύης. Είχα μόλις βγει από την απομόνωση όπου βρισκόμουν για 3 συνεχόμενα χρόνια για ”ξυλοδαρμό λειτουργού ειρήνης”.

Από τα τέλη του 2011 βρίσκομαι κρατούμενη πίσω από τις γραμμές του εχθρού στην πολιτειακή φυλακή Kern Valley όπου συνεχίζω να αγωνίζομαι ενάντια στη διοίκηση, να οργανώνω τις τρανς κρατούμενες και να παλεύω κυριολεκτικά ενάντια στην ομοφοβική βία των συμμοριών. Οι συντρόφισσές μου κι εγώ έχουμε οργανώσει μια τρανς φεμινιστική φράξια Αμαζόνων που ονομάζεται Loyal Queen Revolutionaries και συνεχίζουμε τη συνεργασία με ομάδες εκτός  φυλακής όπως το Πρότζεκτ Δικαιοσύνης (TGI Justice Project) και το Νομικό Κέντρο Διεμφυλικών (Transgender Law Center) στο Σαν Φρανσίσκο σε μία προσπάθεια να αλλάξουν οι εχθρικές και επικίνδυνες συνθήκες που εμείς ως τρανς γυναίκες αντιμετωπίζουμε σε όλες τις ανδρικές φυλακές. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα και την πάλη για την κατάργηση αυτών των θεσμών καταπίεσης με όλα τα μέσα που διαθέτουμε! Θα αντισταθούμε σ’ αυτούς που μας επιτίθονται και θα εκδικηθούμε τους μαζικούς βιασμούς και τις δολοφονίες των τρανς συντροφισσών μας.

Ζήτω οι Αμαζόνες!

Ζήτω η Αναρχία!

Αλληλεγγύη με Μόνικα και Φρανσίσκο!

Αλληλεγύη με FAI-IRF  και Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς!

Αυτή είναι η δράση και η δήλωση αλληλεγγύης μου στους μακροχρόνια αναρχικούς κρατούμενους για την 11η Ιουνίου.

Αγάπη και οργή!

Jennifer

πηγή insurrectionnewsworldwide.com

june11th-544x420

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.