Αρχική » Antifa » ΟΡ.Μ.Α.: Αντιφασιστική παρέμβαση στο 144 Δημοτικό Σχολείο στα Σεπόλια [Κυριακή 12/11]

ΟΡ.Μ.Α.: Αντιφασιστική παρέμβαση στο 144 Δημοτικό Σχολείο στα Σεπόλια [Κυριακή 12/11]

Οι γειτονιές των Σεπολίων αποτελούσαν πάντα στόχο της Χρυσής Αυγής. Αυτό, όμως, που έχει απομείνει στη ναζιστική συμμορία είναι η παταγώδης αποτυχία της να στήσει ρατσιστική επιτροπή κατοίκων και κάποιες αποσπασματικές παρενοχλήσεις αγωνιστών της περιοχής. Με μεταφερόμενους «αγανακτισμένους πολίτες» προσπαθεί να διατηρήσει κλίμα κοινωνικού αυτοματισμού.

Δεν θα επιτρέψουμε να υπάρχει η παραμικρή ρατσιστική φωνή μέσα στα σχολεία. Δεν θα ανεχτούμε τη διάχυση ρατσιστικού μίσους και αποκλεισμού μέσα στα σχολεία των γειτονιών μας. Το δικαίωμα στην Παιδεία θα παραμείνει ακέραιο για όλα τους μαθητές ανεξαρτήτως εθνικότητας και κοινωνικής ταυτότητας. Στεκόμαστε αλληλέγγυα στα παιδιά των μεταναστών που ζουν και εργάζονται μαζί μας. Οι αγώνες μας είναι κοινοί.

Ο μαχητικός αντιφασισμός θα είναι αυτός που θα εξασφαλίσει τη φοίτηση των παιδιών των μεταναστών, θα κλείσει τους φασίστες στις τρύπες τους και θα προσφέρει την ευκαιρία για τη συνέχεια και την καθιέρωση της κοινωνίας της Ισότητας και της Αδερφοσύνης.

Αντιφασιστική παρέμβαση στο 144 Δημοτικό Σχολείο στα Σεπόλια
την Κυριακή 12/11, 10πμ,
Χατζηαποστόλου και Μετοχίτη, Μετρό Σεπολίων.

Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

Δείτε επίσης

Πάτρα: Παρέμβαση σε συμβολαιογραφείο

Το πρωί της Τρίτης 24/4 πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στο γραφείο της Αθηνάς Ραβαζούλα η οποία την …

Αφήστε μια απάντηση

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων