Αρχική » Antifa » ΟΡ.Μ.Α.: Αντιφασιστική παρέμβαση στην Ηλιούπολη 07/10

ΟΡ.Μ.Α.: Αντιφασιστική παρέμβαση στην Ηλιούπολη 07/10

Το πρωί της 7ης Οκτωβρίου συγκεντρωθήκαμε στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στην Ηλιούπολη, όπου πραγματοποιήσαμε μικροφωνική παρέμβαση. Διαθέσαμε το τρίτο τεύχος της Αντιφασιστικής Φρουράς, ενώ παράλληλα ενημερώσαμε τον κόσμο για τα γεγονότα που εξελίχθηκαν στις 20 Σεπτεμβρίου στο Πέραμα.

Η αγαστή συνεργασία μπάτσων και νεοναζί της Χρυσής Αυγής που μεταφράστηκε σε ενέδρα στην προγραμματισμένη αντισυγκέντρωση των αντιφασιστών δεν στάθηκε ικανή να τραυματίσει συντρόφους, να σαμποτάρει και να τρομοκρατήσει το αντιφασιστικό κίνημα. Το φρόνημα των αγωνιστών, όχι μόνο δεν αμαυρώθηκε, αλλά εμπλουτίστηκε με περισσότερη διάθεση και αποφασιστηκότητα για τη συνέχεια του αντιφασιστικού αγώνα.

Οι τελευταίοι σπασμοί του φασιστικού μορφώματος δεν είναι αρκετοί για να κάμψουν το ηθικό των αντιφασιστών και παραδειγματιζόμενοι από το παρελθόν, με νηφάλια ανάλυση των συσχετισμών και των συνθηκών, ξεδιπλώνοντας ριζοσπαστικά σχέδια στο μέλλον, το Πέραμα θα καθαρίσει από τους παρακρατικούς της Χρυσής Αυγής τιμώμενο την εργατική και προσφυγική του παράδοση. Τα γραφεία – γιάκφες τους θα κλείσουν και το εργοδοτικό σωματείο θα ακολουθήσει συνολικά τη Χρυσή Αυγή στον πάτο της ιστορίας.

ormantifa.wordpress.com

 

 

 

Δείτε επίσης

Αθήνα: Σύσκεψη εργατικών σωματείων για οργάνωση διακλαδικής απεργίας

Λάβαμε 20/09/2018 Στη φάση αυτή η σχετική ανακοίνωση συνυπογράφεται από τα σωματεία: Σύλλογος Εργαζομένων στα …

Αφήστε μια απάντηση