Αντιφασιστικές παρεμβάσεις σε σχολεία στις 16/09
Την Παρασκευή, 16/9, πραγματοποιήσαμε τρεις αντιφασιστικές παρεμβάσεις σε σχολεία εν όψει του διημέρου των διαδηλώσεων για τον Παύλο Φύσσα.
Ταυτόχρονα πήγαμε στο 9ο λύκειο Πειραιά, στο 2ο λύκειο Αγίων Αναργύρων και στο 16ο λύκειο Πανόρμου.
Στις παρεμβάσεις μοιράστηκαν προκηρύξεις, ρίχτηκαν τρικάκια και αφισοκολλήθηκαν οι τοίχοι των σχολείων. Καλέσαμε τους/τις μαθητές/τριες και τους εργαζόμενους στα σχολεία, το Σάββατο 17/9 στις 6μμ στο πάρκο Ζαρντέν στο Κερατσίνι και στις 18/9 στις 5μμ στον Άγιο Παντελεήμονα.
Οι μέρες του Φύσσα δεν είναι μέρες γιορτής και πανηγυριών αλλά είναι μέρες οργής και μάχης!
Πανο σε σχολές για τις κινητοποιήσεις για τα 3 χρόνια της επετείου της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα




Αντιφασιστική παρέμβαση στο ΤΕΙ Πειραιά.
Την Πέμπτη 15/9 πραγματοποιήσαμε αντιφασιστική παρέμβαση στο Τ.Ε.Ι Πειραιά ενόψει της επετείου της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.
Κινηθήκαμε στους εσωτερικούς διαδρόμους του Τ.Ε.Ι και τους εξωτερικούς χώρους, μοιράστηκαν προκηρύξεις, ρίχτηκαν τρικάκια και αφισοκολλήσαμε τους τοίχους.
Συνομιλήσαμε με φοιτητές και καθηγητές καλώντας τους να στηρίξουν τις κινητοποιήσεις του Σάββατου 17/9, στις 6μμ στο παρκάκι Ζαρντέν στο Κερατσίνι και αυτή της Κυριακής, 18/9, 5μμ στον Άγιο Παντελεήμονα.
Καμία ανοχή στη νομιμοποίηση των φασιστών, ούτε σπιθαμή γης για τα νεοναζιστικά σκουπίδια.
Στα καλέσματα του Σαββατοκύριακου βγαίνουμε όλοι μαχητικά και αντιφασιστικά.
Ο Παύλος Φύσσας ζει, τσακίστες τους ναζί!