Οαχάκα, Μεξικό: Μπόμπα κατά της εταιρείας C.F.E.

0
264

fe

Δεν θα αναλύσουμε το γιατί της δράσης μας ενάντια στο σύστημα κυριαρχίας –αν και θα του άξιζε– δεδομένου πως οι λόγοι της επίθεσης εναντίον του περιττεύουν, αλλά ακόμα περισσότερο περιττεύουν τα λόγια…

Αυτήν τη φορά δεν θέλαμε να παραμείνουμε στη θεωρητική αμφισβήτηση της κυριαρχίας. Ξέρουμε πως ένας απ’ τους τωρινούς πρωτοστάτες της καταστροφής της γης είναι η βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Γι’ αυτό στις 17 Ιούνη αποφασίσαμε να χτυπήσουμε ένα ΑΤΜ της (ιδιωτικής) εταιρείας C.F.E. (Ομοσπονδιακή Επιτροπή Ηλεκτρισμού) στον περιφερειακό της πόλης της Οαχάκα, τοποθετώντας και πυροδοτώντας έναν εκρηκτικό μηχανισμό.

Με αυτή την ενέργεια δικαιώνουμε τον αγώνα για την απελευθέρωση της γης κι ενάντια σε όλο αυτόν τον συρφετό που επιδιώκει να την καταστρέψει για να αποκομίσει ίδιον όφελος· δεν πρόκειται να σταματήσουμε μέχρι να καταστρέψουμε όσους κι όσες καταστρέφουνε τη γη.

Αυτή η επίθεση πραγματοποιήθηκε σε συντονισμό με την Ταξιαρχία Άτυπης Δράσης Μπρούνο Φιλίππι, που επιτέθηκε την ίδια μέρα.

ΑΓΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ

Αναδημοσίευση από gr-contrainfo.espiv.net