Αρχική » Antifa » Νέα Σμύρνη: Αντιφασιστική παρέμβαση

Νέα Σμύρνη: Αντιφασιστική παρέμβαση

Το Σάββατο 28 Απριλίου πραγματοποιήσαμε αντιφασιστική παρέμβαση στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης. Μοιράσαμε το 9ο τεύχος της Αντιφασιστικής Φρουράς και καλέσαμε τον κόσμο στις συγκεντρώσεις της διεθνιστικής εργατικής Πρωτομαγιάς σε Αθήνα και Πειραιά. Σε μία περίοδο που οι αστοί μέσω των ΜΜΕ προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο εχθρός βρίσκεται στην Τουρκία και τη Μακεδονία και ότι ο μόνος δρόμος είναι η πατριωτική συσπείρωση, ενώ εθνικιστικά συλλαλητήρια χρησιμοποιούνται ως αφετηρία για ρατσιστικά πογκρόμ, το ταξικό μας στρατόπεδο καλείται να αντιμετωπίσει όλο αυτό τον οχετό χτίζοντας έναν διαφορετικό πόλο στράτευσης. Αυτόν της διεθνιστικής πάλης και της αλληλεγγύης μεταξύ των λαών. Δε θα γίνουμε καύσιμο στις πολεμικές τους μηχανές. Απέναντι στον πόλεμο και το εθνικιστικό παραλήρημα προτάσσουμε το διεθνισμό. Ταξική διεθνιστική αλληλεγγύη απέναντι σε φασίστες και αφεντικά.

Συγκεντρώσεις διεθνιστικής εργατικής Πρωτομαγιάς

  • 10:30 στο Μουσείο Πατησίων & Τοσίτσα
  • 9:30 στο Πασαλιμάνι στον Πειραιά

Σύσκεψη την Τετάρτη 2 Μάη 6μμ στο Πολυτεχνείο στο κτίριο Γκίνη για τη διοργάνωση διεθνιστικής συγκέντρωσης ενάντια στη φασιστοσύναξη 13 Μάη.

πηγή: ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

Δείτε επίσης

Αθήνα: Τουρνουά Ποδοσφαίρου στο Λόφο του Στρέφη με μουσική, φαγητό και ποτό

Για εμάς η εκκένωση και κατεδάφιση του κατειλημμένου γυμναστηρίου είναι μια ξεκάθαρη επίθεση σε εκείνους και εκείνες που δεν χωράνε στον κανιβαλιστικό κόσμο της εξουσίας, που προσπαθούν μέσω της αυτοοργάνωσης να αντιπροτάξουν έναν άλλον τρόπο ζωής και εναντιώνονται στο κράτος και το κεφάλαιο. Οι καταλήψεις είναι δομές αντίστασης, κάλυψης αναγκών και βάσεις ενός πολύμορφου α/α κινήματος και θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο, ότι θα διεκδικούμε τον ζωτικό χώρο με κάθε διαθέσιμο μέσο.

Αφήστε μια απάντηση