Νέα Φιλαδέλφεια: Μια απάντηση στο πόδι με τη μαυροκόκκινη στο χέρι

0
181

Μια απάντηση στο πόδι με τη μαυροκόκκινη στο χέρι

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι ο σύνδεσμος φιλάθλων της ΑΕΚ με το όνομα ORIGINAL 21 ανέβασε ανακοίνωση στο indymedia (η οποία παρέμεινε επί τρεις ώρες και αργότερα πήγε στα κρυμμένα) με την οποία αναπαράγει χυδαία ψέμματα για τους συντρόφους και τις συντρόφισσες στην Κατάληψη Στρούγκα εν όψει της σημερινής πορείας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Προσπαθούν έστω και τελευταία στιγμή να διασπάσουν πολιτικά το μέτωπο των αναρχικών νομίζοντας πως απευθύνονται στα τσιράκια τους.

Αυτοί που έβγαλαν ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στην Κατάληψη Στρούγκα το 14 επειδή “δεν μπορέσανε να συγκρατήσουνε τα νεύρα τους”.

Αυτοί που πουλάνε τρομοκρατία στην πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας υπερασπιζόμενοι το νόμο που πέρασαν για το μαφιόζο αφεντικό τους οι ΣαμαροΒενιζέλοι το 14 και που στήριξε μετεκλογικά η πρώτη φορά αριστερά και η αριστερή περιφεριάρχισσα Αρένα Δούρου υποσχόμενη 35 εκατομμύρια και 6 στρέμματα δάσους για ιδιωτικό γήπεδο ιδιοκτησίας Μελισσανίδη με τον ίδιο project manager που ο Κόκκαλης έφτιαξε το Καραϊσκάκη, τον Ανδριόπουλο.

Αυτοί που επικαλούνται το ΣτΕ που τόσες και τόσες φορές έχει πάρει ταξική θέση απέναντι στους αγώνες κατοίκων ανά την ελλάδα και υπέρ της ανάπτυξης των αφεντικών.

Αυτοί που βάλαν στην ανακοίνωσή τους για άλλη μια φορά φωτογραφία τον “αγωνιστή γενοβίτη του 2001” αρχηγό τους που έχει βγάλει το μάτι συντρόφου υπερασπιζόμενος κάποιον φασίστα μπάρμπα του.

Αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν πέρα από τα μπραβιλίκια και τα νταραβέρια.

Αυτοί που κόβουνε πίτες και διατηρούν χαρτζιλικωμένα στέκια από τα αφεντικά της ομάδας.

Αυτοί που ξημεροβραδιάζονται διαβάζοντας οπαδικές φυλλάδες και πληρωμένους ρουφιάνους του αφεντικού τύπου Κετσετζόγλου.

Αυτοί που η μεγαλύτερή τους έγνοια είναι αν και σε ποια μεταγραφή θα τα σκάσει το αφεντικό και αν θα πάρει φράγκα από το champions league.

Αυτοί που έχουν διαλύσει την ορίτζιναλ διώχνοντας συνδέσμους που εξέφρασαν κριτική απέναντι στο μαφιόζο Μελισσανίδη.

Αυτοί που έχουν βάλει τους φασίστες του γκέτο στην ορίτζιναλ από την πίσω πόρτα να ξεκολλάμε τα αυτοκόλλητά τους με τις νεκροκεφαλές των ss απ’ όλη τη Φιλαδέλφεια.

Αυτοί που τον φασίστα αρχηγό του γκέτο τον έκαναν αρχηγό της ορίτζιναλ στη νέα φιλαδέλφεια.

Αυτοί που μιλάνε για ιερά χώματα, θρησκεία και οικογένεια.

Αυτοί λοιπόν θέλουν να μας κάνουν μαθήματα αντιεξουσίας!

Σε εμάς που έχουμε φάει τα νιάτα μας σε οριζόντιες συνελεύσεις και αυτοοργανωμένες δομές.

Σε εμάς που κοιμόμαστε και ξυπνάμε με τη σκέψη των κοινωνικών αγώνων. Με την αγωνία μιας συνέλευσης, ενός κειμένου, μιας αφισοκόλλησης, μιας σύγκρουσης με το κράτος, τους φασίστες ή τους μαφιόζους.

Σε εμάς που αγωνιζόμαστε γνωρίζοντας κάθε στιγμή πως ότι χτίζουμε χρόνια μπορεί να χαθεί σε ένα βράδυ από μια μπουλντόζα του κράτους.

Σε εμάς που κάθε φορά που ανοίγουμε ένα στέκι περιμένουμε τους φασίστες έτοιμοι και έτοιμες για όλα.

Σε εμάς που βάζουμε τα κορμιά μας μπροστά για να υπερασπιστούμε τον αγώνα των συντρόφων και των συντροφισσών μας.

Μετά και τις δυο τελευταίες ανακοινώσεις, δεν πιστεύουμε ότι έχει μείνει ούτε ένας σύντροφος να συνδιαμορφώνει τα κείμενα της ορίτζιναλ.

Κάτω τα ξερά σας από την Κατάληψη Στρούγκα.

Καμία ανοχή στους ρουφιάνους των αφεντικών.

Όσοι επιλέξουν να βρίσκονται σήμερα δίπλα στους φασίστες του γκέτο να ξέρουν ότι θα είναι αργά για αντιφασιστικές κορώνες.

Κράτος φασίστες και παρακρατικοί, όλα τα καθάρματα δουλεύετε μαζί!

Πίσω τραμπούκοι! Εμπρός σύντροφοι!

Πρωτοβουλία αναρχικών από τη Νέα Φιλαδέλφεια

Στλαθηκε στην mpalothia