Μυτιλήνη: Αλληλεγγύη στη κατάληψη Libertaria

0
224

Με αφορμή την εμπρηστική επίθεση των φασιστοειδών ενάντια στην κατάληψη Libertatia στις 21/1 στη Θεσσαλονίκη, ως 105FM νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας σε όλες τις αυτοοργανωμένες  δομές οι οποίες δίνουν ακόμα έναν ζωντανό παλμό μέσα στις πόλεις-νεκροταφεία.

Χώροι μέσω των οποίων ιδέες ενσαρκώνονται, αντιστέκονται σε κάθε μορφή καταπίεσης, προτάσσουν την ελευθερία και την αλληλεγγύη και οπλίζονται μέσω της ελευθερίας της έκφρασης. Χώροι οι οποίοι  επανειλημμένα δέχονται τη βία του κράτους μέσω κυβερνήσεων, μπάτσων, Μ.Μ.Ε. και λοιπών παρακρατικών σκουπιδιών. Οι προσπάθειές τους για να καταστείλουν τους ζωτικής για εμάς σημασίας χώρους δεν θα μείνουν αναπάντητες αφού θα μας βρίσκουν συνεχώς αντιμέτωπες/ους. Όπου δεν φτάνει το γκλομπ του μπάτσου, φτάνει το μικρόφωνο του δημοσιογράφου. Έτσι λοιπόν, η συντονισμένη επίθεση κράτους, θεσμικής-δημοσιογραφικής εξουσίας και φασιστοειδών είναι αναγκαία για την διατήρηση της καθημερινής πραγματικότητας στην οποία ζούμε.

Ως αναρχικοί/ες, αντιεξουσιαστές αντιλαμβανόμαστε το ότι η εκκένωση/κατεδάφιση της Τερμίτα, η απόπειρα εμπρησμού της κατάληψης Σινιάλο, η επίθεση στον ε.κ.χ. Σχολείο (όπου οι φασίστες απωθήθηκαν επιτυχώς) και ο εμπρησμός της Libertatia αποτελούν προσωπεία της Λερναίας Ύδρας του υπάρχοντος που προσπαθούν να δείξουν τα δόντια τους.

Ε ΛΟΙΠΟΝ όντας εθνικοί προδότες αδιαφορούμε για μια ονομασία που πολλές φορές βασίζει τις απαρχές της σε ιστορικές ανακρίβειες αλυτρωτικού χαρακτήρα, που αποσκοπούν στο να μας ταΐζουν με έθνος και φυλή όσο θα μας κλέβουν τη ζωή.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ

105FM

https://105fm.espivblogs.net/