Με αφορμή τη φασιστική επίθεση στο Αλιβέρι (08/05)

0
162

 

Την Πέμπτη 8/5 πραγματοποιήθηκε θρασύδειλη επίθεση φασιστοπαρέας σε μετανάστες στο Αλιβέρι . Πιο συγκεκριμένα, γνωστά φασιστάκια της περιοχής ενώ κάθονταν σε καφετέρια, επιτέθηκαν αρχικά λεκτικά σε περαστικό μετανάστη και στη συνέχεια τον κυνήγησαν και τον ξυλοκόπησαν, στέλνοντας τον στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά.

Το περιστατικό δεν έληξε εκεί, τα ασπόνδυλα  επέστρεψαν στη καφετερία και εν αγνοία του κόσμου συνέχισαν τη διασκέδαση τους. Μετανάστες ειδοποιημένοι για το συμβάν έσπευσαν στο μαγαζί και ζήτησαν  εξηγήσεις. Οι φουσκωμένοι από τα αναβολικά νταήδες-βλαχόμαγκες   ξυλοκόπησαν και αυτούς και αποχώρησαν κακήν κακώς. Τα φιλαράκια τους οι μπάτσοι ενώ ενημερώθηκαν για το περιστατικό δεν εμφανίστηκαν  ποτέ, επιβεβαιώνοντας την αγαστή συνεργασία τους.

Επειδή μεγαλώσαμε εδώ, ζούμε εδώ και γνωρίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις ξέρουμε πως ο φασισμός στο Αλιβέρι αρχίζει και τελειώνει στην οικογένεια Καρώνη και τα τσιράκια της.

Σε μια κοινωνία που βιώνει την ανεργία, την υποβαθμισμένη ποιότητα ζωής λόγω των ρυπογόνων εργοστασίων  και την κοινωνική εξαθλίωση ως συνέπεια τους, είμαστε εδώ για να υπενθυμίσουμε  ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός . Στα μυαλά μας δεν χωράνε λογικές διαχωρισμού με βάση την εθνικότητα την καταγωγή, το φύλλο και τη σεξουαλικότητα. Το μόνο διαχωρισμό που αντιλαμβανόμαστε είναι ανάμεσα σε καταπιεστές και καταπιεζόμενους,

Οι μετανάστες αποτελούν το πιο υποβαθμισμένο κομμάτι της εργατικής τάξης από τα αφεντικά και τη ντόπια φασιστική κυβέρνηση, είναι ταξικά μας αδέρφια. Όποια επίθεση εναντίον τους είναι επίθεση εναντίων όλων.

Η απάντηση μας δεν τελειώνει εδώ! Φασίστες την επόμενη φορά που θα βγείτε για μπυρίτσα να έχετε την συνοδεία του πολυδύναμου Α.Τ. Αλιβερίου .

Όποιο χέρι σηκώνετε σε μετανάστη θα κόβεται  από τη ρίζα

Καμία ανοχή στους εχθρούς της ελευθερίας.

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ -ΣΤΡΙΕΣ

Αναδημοσίευση από : athens.indymedia.org